Já bych to definoval jako žádné. Japonci si do ničeho nenechají mluvit a USA jsou si vědomy, že by si zadělaly na problémy, kdyby se do něčeho montovaly. Takže případně pouze obchodní.
Ahoj, to nejde jednoznačně napsat. Politicky a diplomaticky dobré. Co se týče vlastenecky obyčejných lidí tak si myslím, že vzhledem k tomu, že je japonci bez vyhlášení války napadli tak špatný. Víš jak, je to jako by jsi se zeptal jak to mají češi s němci a jejich přisluhovači. To by mě zajímalo víc, jak to je, ale netroufám si položit takovou otázku, protože pro mě je to velice citlivé téma.
Beznym Japoncum lezou na nervy americke zakladny v Japonsku. Kazdy zlocin, ktery tamni vojaci spachaji (typicky nejake znasilneni), dostane Japonce do varu. Rekl bych, ze era Japonska je uz nenavratne pryc. Nikoho uz nezajimaji a ani nemaji silu (a mozna ani vuli) prosadil svuj vliv mimo svoje ostrovy. V pristich 100 letech to bude o Cine. Ocekavam, ze to teprve uvidime rozlezani po svete (komercni a vojenske). Uz dnes maji silnou pritomnost v Africe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.