Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vztahy má Japonsko s USA?

Od: break* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, jaké vztahy má Japonsko s USA? Nemusíte mi vypisovat nějaké detaily, stačí napsat dobré, nebo špatné. :) Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Řekla bych, že v současnosti dobré - mají společného "nepřítele" - Čínu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já bych to definoval jako žádné. Japonci si do ničeho nenechají mluvit a USA jsou si vědomy, že by si zadělaly na problémy, kdyby se do něčeho montovaly. Takže případně pouze obchodní.

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, to nejde jednoznačně napsat. Politicky a diplomaticky dobré. Co se týče vlastenecky obyčejných lidí tak si myslím, že vzhledem k tomu, že je japonci bez vyhlášení války napadli tak špatný. Víš jak, je to jako by jsi se zeptal jak to mají češi s němci a jejich přisluhovači. To by mě zajímalo víc, jak to je, ale netroufám si položit takovou otázku, protože pro mě je to velice citlivé téma.

kangaroo*
hodnocení

0x

USA - si Japonsko vydržuje kvůli strategii v Asii a tím chce tlačit na Čínu

Japonsko - má hlavní ekonomický odběr v USA

Vztahy jsou velmi dobré neco podobného ja sňatek z rozumu u USA+Izrael, USA+Anglie, USA+Kanada

Ty amíci jsou pěkně rozlezlí :(

laik*
hodnocení

0x
Beznym Japoncum lezou na nervy americke zakladny v Japonsku. Kazdy zlocin, ktery tamni vojaci spachaji (typicky nejake znasilneni), dostane Japonce do varu.
Rekl bych, ze era Japonska je uz nenavratne pryc. Nikoho uz nezajimaji a ani nemaji silu (a mozna ani vuli) prosadil svuj vliv mimo svoje ostrovy. V pristich 100 letech to bude o Cine. Ocekavam, ze to teprve uvidime rozlezani po svete (komercni a vojenske). Uz dnes maji silnou pritomnost v Africe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]