Zdravím. Dne 9.3. jsem měla nechráněný pohlavní styk, partner se udělal do mě, 13.3. jsem měla také nechráněný, ale ejakulát byl mimo mě. Pokaždý jiný partner. Cca 16. až 17. mi nebylo dobře, 18.3. jsem dostala neschopenku na angínu. Toto pondělí jsem byla na kontrole, ale angína se objevila znovu, mám další ATB. Angínu pokaždé když mám snasim velice dobře oproti ostatním. Teploty jsem ani tentokrát neměla, uzliny zvětšené pouze na krku první dva dny, pak zmizely. Vždy, když mám angínu, dostávám se z ní trošku dýl. Jsem i ve stresu. Myslíte, že to je Primo infekce? PS. Nesousit a nepoucovat prosím
...no každý člověk je nositelem spousty infekcí od oparu až po HIV.Někde jsem i četla,že se najdou páry,které si nesednou nikdy a navzájem si předávají infekce všeho druhu.Takže nezbyde nic jiného než dodržovat hygienu,zdravý životní styl a chráněné pohlavní styky.
Nechápu, proč sama sebe nechráníte... Abyste se pak nedivila. Lehčeji se to chytá, hůř se toho zbavuje. Co Vy víte, se kterou ten chlapec před vámi byl. Ale sama víte, že je to nebezpečné, proto sem píšete s obavou. Zdraví máte jen jedno. Proč jste se nezeptala přímo doktorky?
Všude se píše, že při častém střídání partnerů bývá riziko vždy větší, hrozí i jiné gynekologické zdravotní problémy. No a s angínou snad problémy nemáte, když berete ATB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.