Nejste přihlášen/a.
Ahoj!
Zajímá mě jestli ještě nosíte po ránu rukavice jako já? Večer cestou domů jsem v nich šla taky a přítel, který mě doprovázel musel mít ruce jak led, když mě celou dobu držel za ruku. Kožený kabát mě perfektně ochrání před větrem a tenčí vysoké rukavice zase skvěle ladí k botám na podpatku. Dnes mám ještě i kozačky které končí až pod koženou sukní takže dlouhé hladké rukavičky jsou nutnost Pončo podtrhne jejich délku a tak si s radostí užívám poslední příležitost kdy si jich ještě mohu užít než je schovám do skříně na podzim.
No ty rukavice na fotkách, ale nejsou nic moc. Teda kromě toho, že jsou dlouhé. Ale je na nich vidět, že nejsou dobře ušité. Takové humpolácké švy. Zejména na druhé fotografii je to hodně vidět. Asi byly dost levné. Až si budete příště kupovat rukavičky, tak na to berte zřetel. Když už teda chcete být za dámu. Tyhle bych teda na příští sezonu, být Vámi, neschovávala. Nezlobte se, ale zeptala jste se, tak musíte počítat i s odpověďmi, které se Vám líbit nebudou. Ale na druhou stranu Vám to může být ku prospěchu a příště už si koupíte opravdu pěkné kožené rukavice, se kterýma se budete moci pochlubit. Tyhle teda na žádné chlubení nejsou.
Dneska bylo slunečno, tak jsem si poprvé nevzala ani ty cyklistické, když jedu jen po nákupech. Po dvou km jsem slezla s kola, zmrzlá, jak preclik, a šla jsem si k Vietnamcům koupit jedny apartní za 15,-. Jsem pod horama, a ty jsou ještě bílé.
Liško ty za 15, od Vietnamců znám, totiž je též používám na kolo z toho důvodu, že stále rukavice ztrácím, jdu na nákup a pak mám v kapse jen jednu rukavici, tak zase dokoupím.
Taky ještě teď nosím kožené rukavičky a rád je vezmu i mimo sezonu, nyvyměníme si emeil, že bychom si poslali pár fotek? Mimochodem, přítelkyni to v nich opravdu sluší a ty bez podšívky se dají opravdu nosit celoročně a jsou velmi příjemné na ruce! Zdraví Honza
Ahoj,
diky za komentar, jasne muzeme vymenit maily a poposielat si fotecky, rad sa popozeram a vymenim skusenosti a zazitky nie si nahodou aj na amateri.cz? Moj mail: gabrielabre01@gmail.com, tvoj?
ahoj, jestli plánujete nějakou výměnu fotek a sdílení, tak můžu napsat také svůj email nebo jestli někde máte nějakou uzavřenou skupinu nebo fórum, tak dejte vědět.
Caves, moj mail je uvedeny vyssie, tak kludne napis, uz si s ostatnymi piseme a ak by bola skupina, tak by to bolo super nas rukavickovych "maniakov" bude viac a ideal si vymenit fotky, skusenosti a zazitky
Jak se venku ochladilo, hned me to ponouklo k objednani nejakeho noveho kousku na chladnejsi leto a brzky podzim. Tedy neco bez podsivky. Doposud mam takrka vse z NAPA, ale nyni je na rade Junek, tak uvidim, jake budou.
Pro kováře či svářeče jsou nepraktické ,neb vypadají moc jemně, na normální nošení dlouhé a tudíž taky nepraktické!Jedině por ... nebo ty co musí ukazovat že na to mají a to jsou pak opět...
Náhodou vypadají super. Kde jsi je sehnal a za kolik? Už v nich chodíš? Mě by bez rukavic už nikdo ven nedostal. kozačky a dlouhé rukavičky jsou pro mě samozřejmostí. Jen mi přijde trochu divné potkat na ulici muže v takových rukavicích.
Nedívám se na kalendář,ale z oknano a když je chladno beru si čepici i rukavice.Díkybohu dnes je moderní nosit doplnky (dokonce se nosí v zimě i dávno zapomenuté "štuclíky") takže i čepice jsou i za slunečného počasí, už dlouho moderní.Proto si ani s rukavicema nepřipadám hloupě a i kdyby,je to moje zraví,proto nehledím na ostatní,ale jen na svůj pocit.
Když si všimnu této a podobných otázek, napadne mě, jestli je tazatel/ka fetišista/fetišistka nebo jestli jde jenom o úchylku anebo spíš o reklamu.
Co si o tom rádcové myslíte?
No jo no, asi to tak bude, každej jsme nějakej. Jenom mi tam moc nehraje uvádění značek, který je rajcujou.
Tak kdyby to tak bylo, tak tady jim stejně "pšenka" nepokvete. Pochybuji, že by jim na ty reklamy tady někdo skočil. Spíš mi to přišlo trochu jako seznamka fetišistů. Prostě ujíždí na rukavicích. Někteří mají zase rádi kožené lodičky s vysokým podpatkem. Takových všelijakých "úchylek" je hodně a zrovna tohle není nic nebezpečného. Tak ať si to užívají...
Chodím UŽ v rukavicích, jelikož je mi zima na prsty, jsou krásné a nemusím v tramvajích sahat na držadla upatlaná od prasat, co se cpou v MHD mastnými hotdogy nebo se s prsty rejpou v nose. Rukavice nejsou můj fetiš, ale pěkná a praktická součást oblečení. Ovšem i pokud je tazatel fetišista, pámbu mu to požehnej, co je nám do toho? Každý má nějakou úchylku a tahle je rozhodně elegantnější než třeba maskáčové oblečení v Praze
Miluju když manželka nosí sexy kožené outfity a k nim má ode mě těsné černé rukavičky k lokti. Všichni se za ní otočí a jí to dělá dobře. Joko fetišista z toho úplně šílím a hýčkám si svou koženou bohyni. Takhle mi přišla večer domů.
Chuděra. Má artrózu, je to vidět na tom palci pravé ruky a kloubku nad ukazovákem. Zbytnělé klouby. To musí bolet a také to nevypadá hezky. Tak se nedivím, že nosí rukavice.
Copak o to, ale jestli takhle chodí v těchto vedrech, hoch kromě hýkání ještě zjistí, co znamená úsloví ,,smrad, jako když se odkope selka´´
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.