Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato stravenka platná

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

Našel jsem na chodníku tuto stravenku.

Na zadní straně je něco otištěno, při zvětšení je to tam vidět zrcadlově.

Vypadá to jako kdyby to to bylo přiloženo na něco kde bylo dáno razítko a to nebylo úplně suché - jako kdyby to tím vysušil.

Je tato stravenka platná

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Mě to připadá jako by to někdo použil na vysušení místo houbičky a nebo to přiložil k něčemu co nebylo úplně suché.

72mona3*

Spíš ta druhá varianta. Stravenku máte v peněžence, něco si koupíte třeba v elektru, doklad strčíte do peněženky... A neštěstí je na světě :)

Pokud to ještě není loňská, můžete zkusit udat u vietnamců. V běžném obchodě vám ji nejspíš nevezmou. M.

Pokud ma čitelný kod pro stroje je moznost ji udat treba v supermarketu co ma samoobslužné pokladny načtením tohoto kódu. Jinak poškozené stravenky moc lidi neberou asi jako špinavou bankovku..
hodnocení

Je právě letošní a má číselný kód.

72mona3*

Tak vám nic nebrání zkusit ji udat ;) Někomu jinému za to asi nestála.

hodnocení

Tak jsem kontaktoval distrubutora.

A pokud má čitelný čárový kód tak je platná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]