Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousek drátku v jídle

Od: moreti odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dnes jsem jedl instantní nudle z kelímku, zalil vroucí vodou chvíli nechal a pak začal jíst, ke konci se mi v puse objevil kousek drátku co je na fotce, bojím se aby ho tam nehodil někdo s nejakou nákažlivou nemocí. Obal ale vypadá ok, neporušený, vůbec nevím jak se to tam dostalo, mám radši dojít k doktorovi a na testy?

Kousek drátku v jídle

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemoci bych se nebál.
To bude něco z výroby. Nějaký stroj se soudruhům Číňanům rozpadá.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Pokud jste zalil vroucí vodou, řekla bych, že jste obsah vlastně vydezinfikoval. Pokud jste se o drátek v ústech neporanil, já bych to nechala být. Možná si drátek uschovejte, kdyby se náhodou během 14 dnů "něco" dělo. Ale myslím, že se nic dít nebude. Ida

hodnocení

1x

Vroucí voda drátek vysterilizovala - tak buďte rád, že jste ho nespolkl.

hodnocení

1x

Na infekci z drátku snad ještě nikdo neumřel. Dobře ale, že jste ho s nudlemi nespolkl, to by mohlo být horší.

I když by se to stávat nemělo, občas se v jídle objeví něco nepatřičného. Špaček z cigarety zapečený ve vece chleba. Někdy to bývá i šváb. Nebo myš v salámu. Přišlo se na to až v kantýně jednoho závodu, kdy lidé stáli frontu na svačiny, prodavačka krájela na nářezáku tenké plátky - a najednou začala ječet. Ten den si salám už nikdo nekoupil. Viděla to moje známá, která tam pracovala a také chtěla posvačit.

Když jsem pracovala v masokombinátu, přišla občas obálka od zákazníka s kousky kovu - těch klipsů, kterými se oddělují salámy či buřty. Pokud tam byla zpáteční adresa, zákazník dostal bohaté odškodnění ve formě uzenin. Ale Vám asi z Číny nové nudle nepošlou. ;) Jaga.

Uvidíte, že to nic nebude, jen dávat pozor, co strkám do pusy.

moreti
hodnocení

Díky za odpovědi, výrobce je tuzemský, se sídlem v Byšicích *co*

Tak mu ten drátek pošlete, že jste ho našel v nudlích.

rv*

Dejte jim vědět, stačí emailem. JIstě mají nějakou výstupní kontrolu a ta je ráda, když má nějaký podklad, dle kterého může provádět kontrolu, zavést opatření a třeba dokopat vedení ke koupi stroje, který drátky eliminuje.

moreti
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]