Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem jedl instantní nudle z kelímku, zalil vroucí vodou chvíli nechal a pak začal jíst, ke konci se mi v puse objevil kousek drátku co je na fotce, bojím se aby ho tam nehodil někdo s nejakou nákažlivou nemocí. Obal ale vypadá ok, neporušený, vůbec nevím jak se to tam dostalo, mám radši dojít k doktorovi a na testy?
Na infekci z drátku snad ještě nikdo neumřel. Dobře ale, že jste ho s nudlemi nespolkl, to by mohlo být horší.
I když by se to stávat nemělo, občas se v jídle objeví něco nepatřičného. Špaček z cigarety zapečený ve vece chleba. Někdy to bývá i šváb. Nebo myš v salámu. Přišlo se na to až v kantýně jednoho závodu, kdy lidé stáli frontu na svačiny, prodavačka krájela na nářezáku tenké plátky - a najednou začala ječet. Ten den si salám už nikdo nekoupil. Viděla to moje známá, která tam pracovala a také chtěla posvačit.
Když jsem pracovala v masokombinátu, přišla občas obálka od zákazníka s kousky kovu - těch klipsů, kterými se oddělují salámy či buřty. Pokud tam byla zpáteční adresa, zákazník dostal bohaté odškodnění ve formě uzenin. Ale Vám asi z Číny nové nudle nepošlou. Jaga.
Uvidíte, že to nic nebude, jen dávat pozor, co strkám do pusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.