Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě na nejlevnejsinabytek.cz

Od: michal44 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, dne 17.1.2019 jsem si objednal zboží z internetových stránek www.nejlevnejsinabytek.cz. Konkrétně se jedná o postel a skříň. Zboží mi má přijít příští týden, čili měsíc po dodací lhůtě. V telefonním kontaktu jsme byli, omlouvali se, že postel není na skladě a prosili mě o trpělivost. O nějakých 14 dní později volali znovu, že nemají na skladě naopak skříň, tudíž se objednávka ještě o něco zpozdí. To už přeci museli vědět, že skříň nemají, když 14 dní před tím věděli, že není postel. Tak jsem tedy řekl, že ještě počkám a slečna že prý pak zavolá, až bude objednávka naskladněná, že zruší poplatek za dovoz a přidá slevu za dlouhodobé čekání, za které se strašně omlouvala. No ale už nezavolala. Teď má objednávku služba PPL a zrušila mi pouze dovozní poplatek, což činí nějakých 300kč z necelých celkových 15.000kč. Přijde Vám tohle normální? Po 2 měsících čekání žádná sleva, pouze zrušení poplatku za dovoz? Vychytrale už nezavolala a teď už nic nenadělám, když fakturu má PPL a zboží je na cestě. Odstěhoval jsem se od rodičů a čekat takovou dobu na postel do kompletně prázdného bytu, je vážně za trest. Další nábytek na výše zmiňovaných stránkách určitě kupovat nebudu a nikomu to ani nedoporučuji. Hlavně že na stránkách mají napsáno: "DNES VYBERETE, ZÍTRA ZABALÍME, POZÍTŘÍ POŠLEME". Že je huba nebolí, ku*** jedny, to je fakt hnus.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nojo, to jsou ty chytáky. A teď se modlete, aby se pod Vámi ta postel nerozsypala a aby se dveře u skříně daly normálně zavírat. Huba je nebolí, protože je hodně lidí, co jim na ty kecy skočí a pořád se jim to vyplatí. Byl jste hodně vstřícný a to byla chyba. Já bych zrušila objednávku v momentě, kdy by mi oznámili, že nemají naskladněno. Rozhodně bych nečekala 14 dní. Maximálně 3 dny a pokud by stále zboží neměli, okamžitě bych stornovala objednávku.

iz*
hodnocení

1x

Prázdný byt bych nejspíš řešila nábytkem za odvoz (nějaký bazar), čímž bych získala dost času na řešení situace.

Pokud jste s prodloužením dodací lhůty souhlasil, neměl byste firmu nyní pomlouvat. Roumnějším řešením by bylo včas od smlouvy odstoupit a objednat si nábytek jinde.

Vychytralost: Těžko říct, kdo byl vychytralejší > jestli Vy, když jste si slevu nenechal potvrdit písemně, nebo slečna, když už nezavolala. (Ověřil jste si, jestli tam ještě pracuje?)

michal44
hodnocení

Nemám zájem kupovat něco po někom z bazaru. S prodloužením dodací lhůty jsem souhlasil s tím, že tam bude sleva, kterou slečna tak hezky slibovala. Zrušení objednávky by nejspíš bylo rozumnější, ale v tu chvíli mi přišlo lepší prostě počkat, když už jsem tou dobou čekal déle než měsíc, tak nějaký ten den navíc mě nezabije. Lepší než to zrušit, objednat to jinde a pak znovu měsíc čekat.

Tak já jsem se do toho obchodu kvůli Vám podívala. Sice nevím kterou konkrétzní postel a skříň jste si koupil, ale to je jedno. Chtěla jsem vidět jejich systém prodeje. Tak třeba u některých postelí z masivu, mi skladem vyskočila pouze jedna. Ostatní měly 6-10 týdnů dodání. Skříní tam měli skladem docela dost. Tak jestli jste si třeba nevybral nábytek, který skladem neměli a Vy jste si toho nevšiml.

hodnocení

1x

Připadá mi, že 1 postel a 1 skříň, zřejmě v běžném provedení celkem za 15 tisíc není nic levného. Navíc ty problémy s dodáním. 2 měsíce bych rozhodně nečekala a objednávku bych zrušila.

Nemohl byste si zatím do svého bytu vzít tu svou bývalou postel od rodičů? Až něco seženete, vrátil byste ji. Stejně možná i skříň.

Před dost lety jsem také kupovala "nejlevnější nábytek". Nebyla jsem tehdy příliš při penězích a v ASKU měli dost velkou kuchyňskou linku za 8 tisíc. Byla z Polska. Nebyla ošklivá, ale ani hezká, taková obyčejná, ale funkční. Teprve po nějakém čase začal problém. Povrch byl asi velice málo a nekvalitně ošetřen, když někde vystříkla při vaření mastnota, vpíjela se do skříněk a nikdy už nešla odstranit. Bylo to celé flekaté.

Reklamace mi byla uznána, peníze vráceny a další linku jsem už vybírala velice obezřetně. Povedlo se mi, slouží dodnes a je stále jako nová.

Proto si raději dovezte prozatím do bytu svůj původní nábytek, nebude Vás tlačit čas a můžete vybírat s rozvahou a opravdu dobře. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]