Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlý metabolismus

Od: anonymus odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, domnívám se, že mám vysoce rychlý metabolismus. Denně sním hodně, někdy podcením snídani, ale papám opravdu hodně. Jsem vysoce závislý na energetických nápoje, skoro jedno pití každý den, nemá to na to vliv? Nicméně, když něco sním, nemám hlad, ale po 30 minutách už bych chtěl znovu jíst. Jde do vydržet, častokrát vydržím nejíst 16 hodin a víc, ale to nutkání je vysoké.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli je tazatel puboš, je to zcela běžný jev. Dva takové ,,rychlé metabolismy´´ mám doma a blbnou úplně stejně...

liska5

Promon, to je humor, co mne tu drží.*smich* Ale máte recht.

met
hodnocení

0x

Tak jste nám to sdělil a co my s tím? Otázka nikde.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zbavte se závislosti na energetickém nápoji a porovnejte stav, resp. výsledek bez požívání nápoje. Jinak, rychlý metabolismus je také časté vyměšování. Tak, kolikrát denně je stolice? Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Energetické nápoje jsou zrádné. /Chudáci vaše ledviny./ Odvykněte si. Po jejich vypití po čase klesne hladina krevního cukru a dostaví se hlad. Nepíšete, čím ten hlad zaženete. Pokud je hlad po sacharidech / pečivo, sladkosti, rýže, obiloviny/ tak to je logické, máte rychleji spáleno. Delších pauz byste dosáhl bílkovinnou stravou. Maso, ryby, vejce, sýry..ale i luštěniny a ořechy.. Snídani tedy vydatnou, bílkovinnou a ke každému jídlu nějakou zeleninu- kvůli vláknině, vitamínům a minerálům. Ovoce samotné a mezi jídly. Klidně si dejte škvarky na chleba, když spalujete, tak z nich nepřiberete. Jsou zdravější, než máslo, jen kaloričtější. Jen nejezte v noci. To se časem vymstí trávicími problémy.

Nepíšete věk, zda máte nad- nebo podváhu, zda sportujete nebo máte fyzicky náročnou práci.

pb®
hodnocení

0x

Takže vy se domníváte, že máte rychlý metabolismus, a jak jste na to přišel? Naléváte energetickými nápoji, což je jen cukr a kofein, což organismus nakopne, ale nic mu nedodá a dokážete hladovět 16hodin denně. To já bych už padla, musím jíst co 3-4 hodiny, jinak mi je zle.

Víte, ono jen všeho dočasu. Nepíšete věk, ale je známé, že dospívající člověk musí mít energetický příjem až o třetinu vyšší, než člověk dospělý. Pokud ho nemá, jednoduše neroste nebo je ten růst k ničemu. Z čeho chcete aby rostly svaly a kosti, když organismus nemá dostatek bílkovin a minerálů? Jsou celé zástupy mužů, kteří někdy kole dvaceti nebo třiceti let věku mohli sníst cokoliv a nepřibrali kilo. Ale rok se s rokem sešel a najednou mají pupek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]