Nejste přihlášen/a.
"Líbí" se mi hodnocení pokrmu, že má vyváženou chuť. Je to nyní módní hodnocení, to jako že je akorát slané,sladké, kyselé, jak může mít třeba čokoláda vyváženou chuť, každý na ni všichni nemusí mít stejný názor, někomu se může zdát málo hořká, někomu hodně hořká, sladká, atd. Stejně tak u uvařeného nebo upečeného pokrmu. Moje kopračka s vyváženou chutí chutná naší rodině, ale kopračka uvařená u sestry podle mě vyváženou chuť nemá, ale v její rodině ji milují. K výrazu vyvážená chuť by měl být dodatek " podle mé chuti " .
Jojo, je to tak. Co může mít pro mne vyváženou chuť a budu se olizovat až za ušima, to může někdo druhý považovat za nedochucené. Takže já se těmito moderními "hlody" nenechávám ovlivnit. To kolikrát čtu na internetu něco jako "nejúžasnější jablkový koláč". A když si přečtu použité suroviny a postup, tak je mi jasné, že to určitě zkoušet ani nebudu. A nejlepší na tom je, že když čtu, jak si ten recept někteří lidé pochvalují, tak tady přemýšlím, jestli si dělají srandu, nebo jestli to myslí vážně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.