Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vtip za stovku v jakém díle je tento vtip

Od: nicnevim odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, minulý rok jsem viděla v seriálu tip za stovku vtip o ženách co si mezi sebou povídali a jedna říkala "já bych chtěla syna fotbalistu. Když dá gól všichni začnou křičet jebeme tvojí mámu a já se postavím a budu čekat na muže" ještě to mělo začátek, ale to už jsi nepamatuji. Budu ráda, když mi napíšete buď jaký to je díl nebo rok vydání.
Vím že je to hodně těžké to najít, ale budu velice ráda i za jiné vodítko. Předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Díl nenapíšu, tento pořad nesleduju, ale tady máte alespoň vtip v celém znění.
Tři nymfomanky vedou debatu.
První: "Já bych to chtěla zkusit najednou s deseti mužskými."
Druhá: "To já rovnou s dvaceti!"
Třetí se zasní a povídá: "A já bych chtěla syna."
"Co to tady žvaníš, my se bavíme o sexu!"
"Však právě. Porodím syna, vychovám ho, on vyroste, bude z něho fotbalista, bude mít zápas a dá si vlastní gól! V tu chvíli celá tribuna začne křičet: "Jebem tvoji mámu!" .
A v tu chvíli vstanu já, připravená...
jabraka*

Bohužel,vtipi dementní a staré,téměř jako v Kameňákově.Už jsem je přestal sledovat.Vtip má být krátký,stručný a vtipný.A to v tomto pořadu není.

Příklad:V nemocnici se probere domlácená blondýna z komatu a ptá se lékaře:"Pane doktore,udělala jsem ten řidičák?"

Ve škole se ptá učitelka dětí:"Co nám dávají domácí zvířata?Třeba kráva?"Pepíček se hlásí:"Kráva nám dává poznámky a domácí úkoly."

nicnevim
hodnocení

Děkuji za vaše odpovědi. Já koukám jen, když nic nedávají, ale tyto vtipy mě pobalili. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]