Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na šicí stroj Veritas 8014/4502 Columba

Od: karel556* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo vlastní šicí stroj Veritas 8014/4502 Columba a jestli k němu má návod v češtině. Tady právě nepotřebuji pomoci ale naopak. Sehnal jsem na tento stroj návod v ruštině a pár dní si s tím hrál a kompletní návod v českém jazyce i s obrázky je na světe. Pokud by se tento návod někomu hodil, klidně pošlu. Návod je v souboru pdf a stroj je z roku
1984 přibližně. Návod na Návod Veritas 8014-4502 Columba je v příloze.

Návod Veritas 8014-4502 Columba.pdf10.6 MB

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

terca
hodnocení

2x

Dobrý den, vytáhla jsem tento šicí stroj po mamince a návod k němu již není. Mnohokrát Vám děkuji za Vaši práci. Návod mi určitě poslouží, jelikož jsem léta nešila a obsluhu stroje si již nepamatuji.

111®
hodnocení

0x

tenhle návod by nepomohl?

Lucznik_437-438_Lada.pdf5.65 MB
karel556*
hodnocení

Ano tohle jsem taky našel, ale není to konkrétně na zmiňovaný typ stroje.

iz*
hodnocení

0x

Jestli ten návod chcete nabídnout, bylo by možná lepší jej umístit někam do internetu a sem na něj dát odkaz. (Myslím, že tu asi jen málokdo bude chtít uvést svůj e-mail.)

karel556*

Ano to je dobrý nápad, již jsem provedl:), ušetří mě to práci s posíláním a případní zájemci si mohou návod stáhnout.

zuzana*

Pomohlo! Moc děkuji.

iveta*
hodnocení

0x

Dobrý den,mohu poprosit o návod? Odkaz již není funkční.Děkuji

tedua

Dobrý den,

sháněla jsem návod na veritas columba a narazila na váš odkaz, tak bych vám chtěla poděkovat - a jestli jste to překládal z ruštiny, tak klobouk dolů!

Hezký den!

karel556*
Dobrý den, jsem rád že je návod k užitku. Překládal jsem to pomocí překladače v počítači(a něco jsem si ještě pamatoval ), pak upravoval v editoru pdf. Zabralo to pár dní ale bavilo mě to, ať vám návod slouží, pěkný den.

evakacenova
hodnocení

0x
Dobry den. Muzu poprosit o manual k tomuto sicimu stroji? Moc diky. Kac.

alzbeta
hodnocení

0x

Dobrý den,

moc děkuji za Vaši práci na návodu. Ušetří mi spoustu zmatků! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Veritas

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]