Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věřit německé stránce?

Od: klikra12 odpovědí: 17 změna:

Zdravím, nechci radu odborníka, prostě kohokoli.

Není to nic velkého, jen si chci koupit snowboard ale je až z Německa. Nikdy jsem si nic z Něměcka nekupovala a nevím jestli tomu mám věřit. Recenze jsou dobré, ale nevím jestli pravdivé. Hrozně moc bych si přála si to koupit, ale chtěla bych kvalitu. Je to levné a nevím jestli kvůli kvalitě nebo že je to set.

Myslíte, že můžu této stránce věřit? Kupovali jste si takhle něco z Německa?

airtracks.de/...

Děkuji *srdce*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Osobní zkušenost nemám, ale podle Trusted Shops by to měl být slušný obchod.

doplněno 09.03.19 17:38:

Cen jsem si nevšímala, protože neznám ani ceny u nás. Hledala jsem jenom zkušenosti s obchodem.

doplněno 11.03.19 00:54:

K doplněnému odkazu: 269 € = ± 6.905 Kč plus k ceně ještě nějaká doprava...

klikra12
08.03.19 21:32
hodnocení

díky

hodnocení

0x

Já nevím, ale jste si jistá, že dobře rozumíte ceně? Já jsem si to jen rychle rozklikla a koukla na první nabídku nějakého toho setu a cena byla na naše peníze přes 7 tisíc korun. Pak jsem se podívala na prodejce tady u nás a našla jsem podobné nabídky v ceně od 3 tisíc korun. Tak já to teda v tom obchodě který uvádíte, levné nevidím. Ty ceny jsou tam v Eurech.

To mne napadlo proto, že Vy píšete, že Vám ty ceny připadají podezřele nízké. Já jsem si teď rozklikla celou stránku a všechny nabídky těch setů se pohybují od 7 tisíc nahoru. A u nás jsem na našla třeba tohle:

decathlon.cz/...

A ceny jsou rozhodně nižší a máte to daleko jednodužší, když jste úplný nováček v nakupování v cizině. Já mám pocit, že jste dobře nerozuměla ceně. A můžete u nás najít i jiné stránky, než tu, kterou zde uvádím, já jich viděla hodně.

lmgify

Ta německá sada je prkno+vázání+boty(+taška).

Ty 3 tisíce v českém obchodu je jen za prkno.

Ano Imgifi, já už vím, podívala jsem se podrobněji. Hledala jsem něco podobného u nás, ale jelikož jsem jako Vy a nevyznám se ve kvalitě, tak nemohu dál radit. Ale když jsem viděla podobné sety u nás, byly opravdu mnohem dražší. Kolem 12 tisíc, Takže 7 a půl tisíce se vším všudy, je opravdu dost málo. Já se zpočátku dívala pouze na ta prkna. :)

lmgify

Když přepočítám cenu té německé sady na jejich předvýprodejové ceny, tak mi vychází 12 250,- Kč, což je porovnatelné s tím, jaké jste našla nabídky od jiných. Nevím, jestli tu sadu nabízeli (za původní plnou cenu cca 475€) i během sezóny. Podle webu to vypadá, že ne.

Tato firma má prostě velké posezónní výprodejové slevy (43%) a velké slevy na kompletní sety (32%) v porovnání s cenou jednotlivých částí.

lmgify
hodnocení

0x

Ať tazatelka napíše přesné jméno modelu snowboardu nebo setu nebo co to shání a my se podíváme po cenách v ČR v porovnání s tím německým e-shopem.

klikra12
hodnocení

lmgify

Proč je to tak levné (můj názor):

1. e-shop výrobce (Německo, Berlín), takže bez prodejních pr/...

2. cena za sadu 269€ = 6 900,- Kč + 9,90€ (260,-Kč) poštovné (jednotlivě: prkno 180€ + vázání 100€ + boty 100€ + taška 15€ = 395€ = 10 300,- Kč; předvýprodejové ceny 280€ + 200€ + 180€ + 40€ = 700€ = 18 000,- Kč)

3. zimní výprodej

V ČR jsem tuto značku nabízet nenašel (výrobce zasílá sadu za 10€ do ČR, tak asi ani nehledá prodejce). Je pár levnějších sad jiné značky (kvalitu posoudit nedovedu).

Nevím, jak je to s odpočtem toho v ceně už zahrnutého německého DPH (MwSt./USt.).

lmgify

Zapomněl jsem napsat:

• Nedokážu posoudit kvalitu prkna, vázání a bot zn.Airtracks

• kup si správnou velikost všeho

• někdo říká velikost bot jako velikost lyžáků, tj. o číslo větší než běžné boty

• firma nabízí záruku 2 roky a možnost návratu zboží do 30 dní

• stránky obchodu jsou také v angličtině, jestli nečteš německy

klikra12
hodnocení

děkuuji moc

lmgify
hodnocení

0x

Můžeš nám prozradit, jak jsi ten německý e-shop našla?

Sice nejsem "klikra", ale našla jsem to snadno. Jednoduše jsem vyťukala do vyhledávače "snowboard"a mezi jinými nabídkami mi vyskočil i tento obchod. Koukněte. Tak asi tazatelka hledala stejně jako já a rozklikla ho také.

lmgify

Mě právě Google ten e-shop nevrací. Nevím, co tam zadat ke hledání a v jakém jazyce, aby to tento německý e-shop, který nemá s ČR nebo češtinou nic společného, našlo.

Našel jsem mimochodem český e-shop prodávající dámské sety za 7 tisíc.

iz*

Možná záleží na tom, odkud vyhledáváte. Pokud někdo přejde na vyhledávání odsud (z této otázky), je podle mne nabídka toho německého obchodu logická. (Google nás sleduje všude.)

hodnocení

0x

Já napíšu "Snowboard" a opravdu mi okamžitě vyskočí mezi jinými nabídkami přesně tento e-shop. Není v češtině, pouze v němčině. Asi se špatně díváte. Snowboard online Shop, je u toho takový černý trojúhelník. Lépe poradit nedokáži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]