Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nechci radu odborníka, prostě kohokoli.
Není to nic velkého, jen si chci koupit snowboard ale je až z Německa. Nikdy jsem si nic z Něměcka nekupovala a nevím jestli tomu mám věřit. Recenze jsou dobré, ale nevím jestli pravdivé. Hrozně moc bych si přála si to koupit, ale chtěla bych kvalitu. Je to levné a nevím jestli kvůli kvalitě nebo že je to set.
Myslíte, že můžu této stránce věřit? Kupovali jste si takhle něco z Německa?
Děkuji ![]()
Osobní zkušenost nemám, ale podle Trusted Shops by to měl být slušný obchod.
Cen jsem si nevšímala, protože neznám ani ceny u nás. Hledala jsem jenom zkušenosti s obchodem.
K doplněnému odkazu: 269 € = ± 6.905 Kč plus k ceně ještě nějaká doprava...
Já nevím, ale jste si jistá, že dobře rozumíte ceně? Já jsem si to jen rychle rozklikla a koukla na první nabídku nějakého toho setu a cena byla na naše peníze přes 7 tisíc korun. Pak jsem se podívala na prodejce tady u nás a našla jsem podobné nabídky v ceně od 3 tisíc korun. Tak já to teda v tom obchodě který uvádíte, levné nevidím. Ty ceny jsou tam v Eurech.
To mne napadlo proto, že Vy píšete, že Vám ty ceny připadají podezřele nízké. Já jsem si teď rozklikla celou stránku a všechny nabídky těch setů se pohybují od 7 tisíc nahoru. A u nás jsem na našla třeba tohle:
A ceny jsou rozhodně nižší a máte to daleko jednodužší, když jste úplný nováček v nakupování v cizině. Já mám pocit, že jste dobře nerozuměla ceně. A můžete u nás najít i jiné stránky, než tu, kterou zde uvádím, já jich viděla hodně.
Ano Imgifi, já už vím, podívala jsem se podrobněji. Hledala jsem něco podobného u nás, ale jelikož jsem jako Vy a nevyznám se ve kvalitě, tak nemohu dál radit. Ale když jsem viděla podobné sety u nás, byly opravdu mnohem dražší. Kolem 12 tisíc, Takže 7 a půl tisíce se vším všudy, je opravdu dost málo. Já se zpočátku dívala pouze na ta prkna. ![]()
Když přepočítám cenu té německé sady na jejich předvýprodejové ceny, tak mi vychází 12 250,- Kč, což je porovnatelné s tím, jaké jste našla nabídky od jiných. Nevím, jestli tu sadu nabízeli (za původní plnou cenu cca 475€) i během sezóny. Podle webu to vypadá, že ne.
Tato firma má prostě velké posezónní výprodejové slevy (43%) a velké slevy na kompletní sety (32%) v porovnání s cenou jednotlivých částí.
Ať tazatelka napíše přesné jméno modelu snowboardu nebo setu nebo co to shání a my se podíváme po cenách v ČR v porovnání s tím německým e-shopem.
Proč je to tak levné (můj názor):
V ČR jsem tuto značku nabízet nenašel (výrobce zasílá sadu za 10€ do ČR, tak asi ani nehledá prodejce). Je pár levnějších sad jiné značky (kvalitu posoudit nedovedu).
Nevím, jak je to s odpočtem toho v ceně už zahrnutého německého DPH (MwSt./USt.).
Zapomněl jsem napsat:
Sice nejsem "klikra", ale našla jsem to snadno. Jednoduše jsem vyťukala do vyhledávače "snowboard"a mezi jinými nabídkami mi vyskočil i tento obchod. Koukněte. Tak asi tazatelka hledala stejně jako já a rozklikla ho také.
Mě právě Google ten e-shop nevrací. Nevím, co tam zadat ke hledání a v jakém jazyce, aby to tento německý e-shop, který nemá s ČR nebo češtinou nic společného, našlo.
Našel jsem mimochodem český e-shop prodávající dámské sety za 7 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.