Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastika a bolest po

Od: lidkaka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, na základě doporučení zkládám novou diskuzi :) Měla bych dotaz... Je tu někdo, kdo na plastice byl? Já se na plastiku chystám, ale nevím, jak zvládnu tu bolest. Jak jste ji zvládaly vy a hlavně, jak dlouho vás trápila?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x

Bylo by asi dobré upřesnit dotaz s čím jdete na plastiku. Jsou to jen víčka, nos, prsa, zadek ...? Upřesněním dotazu by se snad někdo našel, kdo vám popíše průběh operace a pooperační stav.

hodnocení

1x

Ženské, ženské, že si nedáte pokoj, co by lidé za to dali, kdyby nemuseli pod kudlu a vy se tam hrnete dobrovolně a zbytečně. Je to byznys a hazard se životem a zdravím, kdyby jste viděli, jak náročná je pro organismus narkoza, ta byste byly rády, že nikam nemusíte.Bohužel, dnešní trh bude dělat vše, jen aby si nahrabal. A nerozumní lidé jim na to naletí.

No nemusí mít narkozu,,já ji neměla a zvládla jsem to...Celý lift..

hodnocení

0x

Jestli myslíte klasický facelift v narkóze, tak za sebe můžu říct, že pooperační bolest byla nulová. A to nejsem žádná hrdinka. Cítila jsem jen tah. Ale viditelné jizvy za ušima mám i po roce a čtvrt, před ušima je to OK. Spíš počítejte s šokem po rozbalení obvazu, hlava je nateklá, vypadala jsem jak z hororu *alene*

vilik*
No a před tím?

Před tím jste v narkóze, takže necítíte nic. Poslední, co si pamatuju, že jsem šla pěšky na sál po nějaké lehce oblbovací injekci (nebo prášku?), lehla jsem si a říkám: vám tu hraje Michal David? no těbůh... a pak jsem se vzbudila až v posteli s hlavou v obvazech. Druhý den jsem šla domů, za tři dny mi hlavu převázali (ale neviděla jsem se), a za dalších pár dní úplně rozvázali a nosila jsem takovou stahovací ohlávku. Dostala jsem domů nějaké léky proti bolesti, ale nebyly potřeba. Pravdou je, že když jsem se viděla po rozvázání, tak jsem si říkala, do čeho jsem to vlezla, ale za měsíc to bylo OK, nelituji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]