Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám malou otázku, která by mě zajímala, doufám, že se zapojí co nejvíce z Vás. Je prostá. Hádáte, či neshodnete se častěji se svým partnerem nebo se svými kamarády? Čím si myslíte, že to je? Děkuji!
Nejčastěji s kolegy v práci,většinou kvůli práci...Čím to je? No že jsou lidi spolu, když nemáte kolegy kamarády ani partnera tak se pohádat nemůžete nebo spíš nemusíte, dokud budou lidi spolu budou vždy existovat i hádky, protože více lidí vždy více názorů tady myslím se moc vymyslet nedá, tak to bylo je a bude vždy
Pominu hádky. Zůstanu u neshod. Myslím, že mnohem větší prostor pro neshody se najde mezi partnery než mezi kamarády. Respektive neshody mezi partnery se musí nějak vyřešit, mezi kamarády ne.
S kamarádkami posedím, popovídám o životě, o vnoučatech. Není důvod, abychom něco závažného řešily. Nejlepší kamarádka nemá ráda pivo, já nemám ráda víno. Nelíbí se jí vousatí chlapi, mně ano. Plus pár dalších drobných neshod mezi námi je, ale v žádném případě nevedou k nějakým dohadům a dokonce hádkám.
S partnery to může být složitější, rozhodování se většinou nějak týká jich obou, případně rodiny. Jméno budoucího dítěte, dovolená v horách nebo u moře, bydlení v RD nebo v nájmu, termín malování bytu... Závažných rozhodnutí, kdy je potřeba se dohodnout i při rozdílných názorech, je mnoho. Pak je ale potřeba klidně a rozumně argumentovat. Hádka je za hranou.
Zdravím. Taky se nehádám ani s manželem, ani s kamarádkami. Protože všechny jsem si sama vybrala. A to proto, že si s nimi dobře rozumím. Kdyby mi byl někdo přidělen a nebyla to moje volba, mohlo by to být jiné. Ale teť si uvědomuju, že ty opravdové kamarádky mám z dětství nebo raného mládí. Později jsem získala fůru přítelkyň, ale ty pro mně nejsou tak důležité, a když s nimi nesouhlasím, nestojí mi to za hádání. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.