Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necitim ruku

Od: kiki* odpovědí: 9 změna:
Potrebuji pomoc je mi 12 a uz asi tyden skoro necitim ruku. Necitim v ni ani bolest a obcas mi z pod nehtu na palci vyteka krev. Hybat s ni muzu ale jen malo. Travim na telefonu priblizne 14-16 hodin denne tak nemohlo by to byt tim? Taky mi obcas ruka fialovy. K doktorovi nechci prosim pomoc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ve 12 letech 14-16h denně na telefonu? Tak to spojte návštěvu neurologa s návštěvou psychiatra..

hodnocení

6x

Jestli necheš k doktorovi, tak počkej až upadne sama...

Vážně čekáš, že ti někdo poradí něco jiného, než jít k doktorovi?

A 16 hodin denně na mobilu? To snad ani nejde... odložit mobil z ruky jen na spánek, jinak vůbec?

hodnocení

4x
Chlapče,opravdu velmi hloupý vtip.
Kdyby jsi strávil tolik hodin na mobilu denně,nemohl by jsi tudíž ani chodit do školy.
Ách jóóó,ty prázdniny,to je sakra záhul *klik*

hodnocení

2x

Necitliva ruka je v Tvem veku idealni. Je to s ni jako od cizi.

asd1
hodnocení

0x

Tak jestli o ruku chceš přijít tak k doktorovi nechoď...

72mona3*
hodnocení

0x

Nakonec ten doktor stejně bude potřeba. Amputaci po domácku nedoporučuji. *hej*M.

hodnocení

0x

No, vyjádření "k doktorovi nechci" odpovídá spíš věku tří let - ale batole tolik hodin s telefonem netráví *smich*

Tak se seberte, běžte za maminkou a na ní volejte "prosim pomoc".

hodnocení

0x

Předpokládám, že se jedná o pravou ruku. Co takhle začít používat levou? Je potřeba si zvykat. Jinak je to ale docela problém, nemažeš ve škole při psaní sešity? Nebo máš k mobilu připojenou tiskárnu? Mám dvanáctiletou vnučku, ale ona chodí večer spát a to mobil odkládá a občas ho má zabavený. 14-16hod. ho v ruce určitě nemá.

kluc
hodnocení

0x

A rodiče jsou v klidu? Proč tě nevezmou k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]