Potrebuji pomoc je mi 12 a uz asi tyden skoro necitim ruku. Necitim v ni ani bolest a obcas mi z pod nehtu na palci vyteka krev. Hybat s ni muzu ale jen malo. Travim na telefonu priblizne 14-16 hodin denne tak nemohlo by to byt tim? Taky mi obcas ruka fialovy. K doktorovi nechci prosim pomoc
Chlapče,opravdu velmi hloupý vtip. Kdyby jsi strávil tolik hodin na mobilu denně,nemohl by jsi tudíž ani chodit do školy. Ách jóóó,ty prázdniny,to je sakra záhul
Předpokládám, že se jedná o pravou ruku. Co takhle začít používat levou? Je potřeba si zvykat. Jinak je to ale docela problém, nemažeš ve škole při psaní sešity? Nebo máš k mobilu připojenou tiskárnu? Mám dvanáctiletou vnučku, ale ona chodí večer spát a to mobil odkládá a občas ho má zabavený. 14-16hod. ho v ruce určitě nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.