Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodit bosky?

Od: an* odpovědí: 4 změna:

Opravdu to pomáhá? Četla jsem o tom zajímavý článek zde: noveforum.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

ano pomáhá. Jestli máte nadváhu a bolí vás šlapky, tak neváhejte, protože bude hůř. Nejlepší je chodit bosky po teplém písku nebo po kačírkových kamenech menší velikosti. Dostanete je koupit ve stavebninách.

truck-p.com/...

an*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Mám spíš podváhu a nic mne nebolí, ale budu to doporučovat. :)

To figurek-předtsav si že i když mám nadváhu-VŮBEC mi nedělá problém chodit bosky-jak na písku tak tak kdekoliv kde nepředpokládám jen skleněné střepy. Ale ono je to možní tím,že nejsem panelákové dítě a od mala jsem doma na dvorku a zahradě a nejen tam ,když to bylo možné ,běhal bosky!

Samozřejmě dnes bych asi měl trochu problémek jít po kamenné drti od frakce cca 8/16

houbes*
hodnocení

0x
Chodit bos pomáhá ale pozor v zimě a na studené podlaze doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]