Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název pro nový umělecký směr

Od: niki121cz odpovědí: 26 změna:
Zdravím, s kámoškou jsme vymyslely nový umělecký směr a nedaří se nám vymyslet název.
Jeho znaky: Neomezené možnosti
Téměř pravidelné linie
Přehnané pocity
Podivnost
Malování a kreslení
Žádná literatura

Název pro nový umělecký směr
Název pro nový umělecký směr #2

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No nevědět, že jde o umělecké díla, tak bych řekl, že jsou to hadry, používané natěračem na utření svých rukou*smich*

jezevec*
hodnocení

1x

Já myslím, že vaše tvorba je typický LSD-ismus ...*smich*

lipanek
hodnocení

1x

Ten druhý obrázek mě připomíná dílko, které jsme dělali v mateřské školce. Něco se nacákalo na papír a potom se papír přeložil napůl a lehce uhladil. Barvy se obtiskly na každou půlku trošku ve shodě, přesto byla každá půlka malinko jiná. A ten druhý obrázek to splňuje, i ten přehyb v půlce.

Překladismus? *smich*

Matlámo - patlámo?

hodnocení

1x

Jak už zde bylo uvedeno, vypadá to jako hadr, do kterého si někdo utřel ruce, když mu na ně vytekla barva.

jofa*

Být to hadr do kterého si utřel ruce Rembrand, tak ty peníze za ten hadr nikdo z nás nemá.

culdabulda1*

to je fakt ! *smich*

niki121
hodnocení

Zapomněla jsem připsat ještě 1 znak: možnost přidání lesku pomocí obyčejné tužky☺

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dekadentní chaotismus. Zdravím!

hodnocení

0x

Pseudororschachismus.

liska5
hodnocení

0x

Raný patlistický švihloexpresionismus

26.02.19 18:55
hodnocení

0x

Freetech

iz*
hodnocení

0x

Druhý obrázek mi trochu připomíná Rorschacha, ale po něm bych styl nepojmenovala. Nejvýstižnější mi přijde (nový umělecký směr to není) "napodobenina".

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Kolik je vám let? 7? 8? To 2. má určitou lehkost, to 1. ani to ne. Ida

niki121
hodnocení

No, nenapsala jsem ještě 1 znak: abstrakce
iz*

Neboj, abstrakci poznáme. (--:

hodnocení

0x

Radeji toho nechte a zkuste realitu--

karelbrezina
hodnocení

0x

Realitu nejspíš nezvládáte,že?Toto není umělecký směr.Toto je názorný příklad toho jak by to nemělo vypadat.Přesně takováto "díla" kritizoval již Leonardo da Vinci.V takovýchto "patlanicích" si každý dokáže něco najít(stejně jako při pohledu na mraky co jsou na obloze).Z tohoto důvodu se již před 500 lety toto "patlání" nepovažovalo za umění.

nika*

Kdokoli, i člověk bez uměleckého vzdělání, pokud cítí a vnímá, může vytvořit umělecké dílo. I čára tužkou, pokud je vědomá, lze považovat za umělecké dílo.

karelbrezina

nika... to se pletete...čára tužkou dílo je...ovšem ne umělecké.

etana*
hodnocení

0x

Nechápu, proč do ní takhle vandrujete, notabene když zde asi moc odborně vzdělaných umělců a kunsthistoriků nebude. Ať si malujou, kteslí, vystřihují, čmárají, komu tím škodí? Kdo jim nedovede poradit název, at si doma prohlíží své reprodukce z IKEA a neničí mladé holky svou "kritikou".

Já bych navrhovala název KUNSTCHAOS nebo něco takového, však ono se to vyvrbí.

karelbrezina

Jistě.Toto je úžasný obraz od geniálního dítěte srovnatelný s Rembrandtem či Michelangelem.Proč?Protože tím nikomu neškodí a hlavně se mladí nesmí ničit kritikou.Toto patlání se přece musí líbit každému.Komu se nelíbí není vzdělán a nemá právo cokoliv hodnotit.Odraz myšlení dnešní společnosti...proto je tam kde je.

etana*

Co to plácáte?

karelbrezina

etana...Vysvětlení mého plácání pro nechápavé...shrnuji pouze to co od vás čtu...dnes se nesmí nikomu říci že udělal něco(cokoliv) špatně.Pokud to někdo udělá je označen(někým takovým jako vy) za neznalého jenž nemá právo cokoliv hodnotit nebo za někoho kdo tím druhého ničí.

P.S.Pokud někoho ničí kritika nemá lézt na veřejnost.

etana*

Přidal jste si do mého komentáře to, co chcete a vaše domněnky a smyšlenky. Takhle se kriket nehraje:) Sem dávají dotazy různí exoti, ale ještě větší exoti jim odpovídají:)) Tak to tak neprožívejte.

culdabulda1*
hodnocení

0x

podle mého mínění se každý nový umělecký směr nejdříve "umělecky" prosadit - název pak "přijde" sám. :)

iz*

Pokud je to umělecký směr. Tohle jsou nepovedené "napodobeniny".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]