Nejste přihlášen/a.
Ten druhý obrázek mě připomíná dílko, které jsme dělali v mateřské školce. Něco se nacákalo na papír a potom se papír přeložil napůl a lehce uhladil. Barvy se obtiskly na každou půlku trošku ve shodě, přesto byla každá půlka malinko jiná. A ten druhý obrázek to splňuje, i ten přehyb v půlce.
Překladismus?
Matlámo - patlámo?
Druhý obrázek mi trochu připomíná Rorschacha, ale po něm bych styl nepojmenovala. Nejvýstižnější mi přijde (nový umělecký směr to není) "napodobenina".
Realitu nejspíš nezvládáte,že?Toto není umělecký směr.Toto je názorný příklad toho jak by to nemělo vypadat.Přesně takováto "díla" kritizoval již Leonardo da Vinci.V takovýchto "patlanicích" si každý dokáže něco najít(stejně jako při pohledu na mraky co jsou na obloze).Z tohoto důvodu se již před 500 lety toto "patlání" nepovažovalo za umění.
Nechápu, proč do ní takhle vandrujete, notabene když zde asi moc odborně vzdělaných umělců a kunsthistoriků nebude. Ať si malujou, kteslí, vystřihují, čmárají, komu tím škodí? Kdo jim nedovede poradit název, at si doma prohlíží své reprodukce z IKEA a neničí mladé holky svou "kritikou".
Já bych navrhovala název KUNSTCHAOS nebo něco takového, však ono se to vyvrbí.
Jistě.Toto je úžasný obraz od geniálního dítěte srovnatelný s Rembrandtem či Michelangelem.Proč?Protože tím nikomu neškodí a hlavně se mladí nesmí ničit kritikou.Toto patlání se přece musí líbit každému.Komu se nelíbí není vzdělán a nemá právo cokoliv hodnotit.Odraz myšlení dnešní společnosti...proto je tam kde je.
etana...Vysvětlení mého plácání pro nechápavé...shrnuji pouze to co od vás čtu...dnes se nesmí nikomu říci že udělal něco(cokoliv) špatně.Pokud to někdo udělá je označen(někým takovým jako vy) za neznalého jenž nemá právo cokoliv hodnotit nebo za někoho kdo tím druhého ničí.
P.S.Pokud někoho ničí kritika nemá lézt na veřejnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.