Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrt ve snu

Od: ahis odpovědí: 19 změna:

Dnes jsem měla sen. . . Bylo to pěkně divný. . . Včera jsem koukala na Facebooku a bylo tam moje znamení a ktomu napsano "dneska co se ti bude zdát bude pravdou ať je to zle či ne" . . . Btw ta fotka byl fanart... A dnes se mi zdalo. . .kdy kdo umře byla tam semnou moje mama co mi říkala že v tomhle automatu odkud ty odpovědi vzešli jsou pravdiv, že ta firma to několikrát předpověděla a já umřu za 20 dní... Jsem z toho celkem divná . . jaký máte z toho pocit? Myslíte že je to pravda? . . .

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, jestli nám zde za 20 dní nenapíšete, tak to byla pravda. Zdravím!

jofa*

*palec*Dobrý. Já jsem jednou ve snu zastřelil z pistole Hitlera. Ovšem on byl už desítky let po smrti (snad) jak známo.

elane

Bene, fakt myslíte, že když se někdo takhle ptá, že pochopí Vaši ironii? Jsou lidi, které strachem klepne. Je sice zvláštní, že někdo takhle věří svým snům, ale rozhodně bych si netroufla si takhle z něho dělat legraci.

*sok*

72mona3*
Elane, někteří se bojí vůbec cokoliv říci, aby to někoho nepopudilo *ticho*. M.
elane

mono, tady nejde o "popuzení", ale o to, že když někdo vážně uvažuje o tom, co můžou znamenat jeho sny, tak je schopen jim i věřit.

A když se někdo tak usilovně bojí, tak to s ním fakt může seknout. Bohužel jsem to zažila ve vlastní (širší) rodině.

72mona3*
No,co znamená "usilovně bojí"? Tazatelka jen napsala, že je z toho "divná". A ptá se, co si o tom myslíme.
A co @axus? To je OK?
ben®

elane - kdybych zde měl napsat, co si myslím o lidech, kteří bezmezně věří na splnění snů, tak by to nešlo publikovat. Sen je jen mozková údržba (přerovnávání či úklid) a přirovnal bych to k defragmentaci HDD v PC. Až se mně alespoň jednou v životě splní přesně erotický sen, tak možná na sny změním názor (zatím nic).

hodnocení

3x

Ve výkladových kartách znamená karta smrti nový začátek a oproštění se od minulého. Takže i to muže být ten sen symbol něčeho takového.A také jste asi myslela ta tu informaci z facebooku a pak se to zrcadlilo ve vašem podvědomí a následně ten sen. I když věci mezi nebem a zemí jsou a člověk neví...

janm*
hodnocení

0x
Hezký den. Sny bývají málokdy doslovné bývají často symbolické,smrt je také velký symbol,těch opravdu prekogničních snů,které odhalí budoucnost je většinou málo,nebál bych se toho.

hodnocení

0x

Jen si dejte velký pozor, ať si svou důvěrou nenaprogramujete organismus a opravdu se to nestane. Musíte naopak začít věřit, že je to blbost. /Což samozřejmě je./

iz*
hodnocení

0x

Myslím, Ahis,

že nejlepší bude, když se sem vrátíte 19. března, a napíšete nám, jak to dopadlo. A příště se na podobné *** vykašlete a nenechte si jimi kazit náladu.

hodnocení

0x

Ano. Je to pravda. Mela by ses zacit pripravovat a 18. si hlavne vezmi ciste pradlo, at se jim pak na pitevne nedela blbe.

houbes*
hodnocení

0x
Mně babička říkala co se ti zdá ve snu bude opak v reálném životě. Mel jsem sny o pokladech žádné jsem nenašel. Měla jste sen o smrti dlouho žádnou neuvidíte. Bude se Vam zdát o přepychu dejte pozor na své zdravi.
liska5

O tom opaku jsem slyšela taky. Je to i v písničce: Komu se o své svatbě zdá, ten se jí nikdy nedočká...

Když prý se ti zdá o své smrti, tak prý budeš dlouho žít, říkala moje maminka.

Teď jsem našla ve Velkoobsažném snáři Věry Kubištové-Škochové z r. 1992 : Být mrtvý- dobré zprávy, dlouhý věk

hodnocení

0x

Představte si, kolika lidem ve vašem znamení se dnes zdál nějaký hrozný sen a zaspali ho. Já, když se vzbudím,vím, co se mi zdálo, ale během chvilky to zapomenu a pokud nevstávám, usnu dál. Taky si ale pamatuji několik velmi živých zlých snů,ale naštěstí se nevyplnily . Nebojte se, myslete na něco pěkného,snů za noc se zdá několik,třeba se vám zdál nějaký opravdu krásný, který jste zaspala. To máte horoskopy v časopisech, přece není možné , aby všichni lidé ve stejném znamení prožívali stejné události. Nečtu je.

ahis
hodnocení

Pohoda žiju.
72mona3*

*placni*

A když se zpětně podíváte na dění kolem vás, lze najít nějakou spojitost s tím snem? M.

rebeka*
hodnocení

0x

Pořiďte si lapač snů, opravdu funguje.

72mona3*

Jak na koho. Kdysi jsem někomu jeden pořídila, prej ho museli sundat. Co ho měli, špatně spali - divoké sny. ;) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]