Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem měla sen. . . Bylo to pěkně divný. . . Včera jsem koukala na Facebooku a bylo tam moje znamení a ktomu napsano "dneska co se ti bude zdát bude pravdou ať je to zle či ne" . . . Btw ta fotka byl fanart... A dnes se mi zdalo. . .kdy kdo umře byla tam semnou moje mama co mi říkala že v tomhle automatu odkud ty odpovědi vzešli jsou pravdiv, že ta firma to několikrát předpověděla a já umřu za 20 dní... Jsem z toho celkem divná . . jaký máte z toho pocit? Myslíte že je to pravda? . . .
Dobrý. Já jsem jednou ve snu zastřelil z pistole Hitlera. Ovšem on byl už desítky let po smrti (snad) jak známo.
Bene, fakt myslíte, že když se někdo takhle ptá, že pochopí Vaši ironii? Jsou lidi, které strachem klepne. Je sice zvláštní, že někdo takhle věří svým snům, ale rozhodně bych si netroufla si takhle z něho dělat legraci.
mono, tady nejde o "popuzení", ale o to, že když někdo vážně uvažuje o tom, co můžou znamenat jeho sny, tak je schopen jim i věřit.
A když se někdo tak usilovně bojí, tak to s ním fakt může seknout. Bohužel jsem to zažila ve vlastní (širší) rodině.
elane - kdybych zde měl napsat, co si myslím o lidech, kteří bezmezně věří na splnění snů, tak by to nešlo publikovat. Sen je jen mozková údržba (přerovnávání či úklid) a přirovnal bych to k defragmentaci HDD v PC. Až se mně alespoň jednou v životě splní přesně erotický sen, tak možná na sny změním názor (zatím nic).
Ve výkladových kartách znamená karta smrti nový začátek a oproštění se od minulého. Takže i to muže být ten sen symbol něčeho takového.A také jste asi myslela ta tu informaci z facebooku a pak se to zrcadlilo ve vašem podvědomí a následně ten sen. I když věci mezi nebem a zemí jsou a člověk neví...
Ano. Je to pravda. Mela by ses zacit pripravovat a 18. si hlavne vezmi ciste pradlo, at se jim pak na pitevne nedela blbe.
Představte si, kolika lidem ve vašem znamení se dnes zdál nějaký hrozný sen a zaspali ho. Já, když se vzbudím,vím, co se mi zdálo, ale během chvilky to zapomenu a pokud nevstávám, usnu dál. Taky si ale pamatuji několik velmi živých zlých snů,ale naštěstí se nevyplnily . Nebojte se, myslete na něco pěkného,snů za noc se zdá několik,třeba se vám zdál nějaký opravdu krásný, který jste zaspala. To máte horoskopy v časopisech, přece není možné , aby všichni lidé ve stejném znamení prožívali stejné události. Nečtu je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.