Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit 1.KTERÝ ŠECH PŘEKONAL KANÁL LA MANCHE
2.KTERÝ HUDEBNÍ SKLADATEL JE AUTOREM KANTÁTY -OTVÍRÁNÍ STUDÁNEK?
3. JEDNU Z NEJVĚTŠÍCH JEZDECKÝCH SOCH NA SVĚTĚ NAJDETE V PRAZE?
Dobrý den, 1) František Venclovský (byl první z Československa), 2) Bohuslav Martinů, 3) Jan Žižka (Praha - Vítkov). Zdravím!
Vychází mi to jako špatná odpověď,není to chyták na to Vítkově?, taky mi to tak vyšlo ten Vítkov.Posílám tam třikrát za sebou a je to špatně! Ten jezdec nakoni je ještě na Václavském náměstí a Karlův most,?
Nejsem pražák ,jsem důchodce z Jihlavy.Už mě ty SMS stojí 27 Kč. a pořád mám špatnou odpověď.
karlosi, ben Vám radil dobře (ostatně jako vždy). Pokud si ale myslíte, že jste odpovědi poslal správně a přesto Vám to 3x hlásí, že jde o špatné odpovědi, je také možné, že je to záměr. Když jim každý pošle 3 - 4x 27 Kč, hned má firma peníze na nějaký drobný dárek a ještě spoustu peněz zbyde. Tak se dneska vydělává.
Napíšu to celé: 1.Který Čech jako první přeplaval kanál la Manche
A). Emil Zátopek
B) František Venclovský
C) Ludvík Daněk.
2. Který hudební skladatel je autorem kantáty Otvírání studánek?
A) Wolgang Amadeus Mozart
B) Bohuslav Martinů
C) Antonín Dvořák
3. Jednou z největších jezdeckých soch na světě najdete na pražském...
A) Vítkově
B) Václavském náměstí
C) Karlově mostě
dal jsem BBA JE TO ŠPATNĚ?
Tento úkol / dnešní Překvapení č. 9/ už mám vyluštěný. Tyto 3 kvízové otázky jsou velmi lehké, přesto je není třeba luštit, posílat a hlavně za ně platit.
1. tajenka mi vyšla: POZLÁTKO
3. tajenka: RÁNO
2. tajenka - vedle je svisle napsána nápověda, cituji: 2. tajenka skrývá specializovanou technickou místnost, např. pro nahrávání, natáčení či vysílání.
Je to na 6 písmen a dosadila jsem si: STUDIO Je to tak dobře.
Z těchto tří tajenek si teď sesadíte celkové znění. Není k tomu potřeba mudrovat nad kvízem, posílat odpovědi a zbytečně vyhazovat peníze. Za to, co ušetříte, si raději dopřejte v cukrárně špalík dortu. Jaga.
Že v roce 1941 někdo pracoval na pomníku symbolu české odbojnosti ...
Na tu práci mohl dostat dotaci jedině olověnou ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.