Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem ho už vícekrát.
Ale nepochopil jsem kdo měli být praví agenti Steinberg a Mason.
Protože ti dva Rosco Frazer a Doug ORiordan v obsazení Terence Hill a Bud Spencer byli za ně pouze považováni.
Ná film neviděl, ale na ČSFD je psáno: "Dva týpkové mají různé životní osudy, než je náhoda svede dohromady. Rosco Frazer a Doug ORiordan spolu zažijí pár zvláštních situací, když jsou nejprve považováni za zločince, posléze ovšem za super-tajné špióny a do rukou se jim dostane milión dolarů v hotovosti. Jako agenti Steinberg a Mason bojují proti organizaci šíleného gangstera K1, který má plán na ovládnutí země tak, že z lidskeho vědomí smaže čísla." Jestli tomu ještě nerozumíš, tak jdi na film znovu.
Já jsem čekal odpověď na moji otázku a ne podívej se na film znovu.
To co je napsáno na CSFD jsem samozřejmě četl a myslel jsem si že tam najdu odpověď.
Když si Rosco a Doug říkají Steinberg a Mason, tak to neznamená, že musí existovat nějací "praví" s těmito jmény. Je to komedie, víc bych v tom nehledal.
Mimochodem,Steinberg Mason existuje. /Existují/. Třeba to je něco jako "velikonoční vajíčko"?
Akorát mě udivilo, když byli na letišti a rozhlas hlásil ať se Steinberg a Mason dostaví k odbavení tak se tam objevili ti dva řekli, že je právě volali.
Tak jsem si myslel,že tam museli být někde ti praví - třeba v té hospodě jak se poprali kvůli hlášce " popelnice na hamburgery počká ".
Ale je to jen komedie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.