Nejste přihlášen/a.
Potřebuji si trošku fňuknout a zeptat se, proč se to stalo. Vysypávala jsem do popelnice malý kontejner z vysavače. Po silnici šli dva cizí mužští, které jsem nikdy v životě neviděla. Ne bezdomovci nebo opilci. Normální, sportovně oblečení chlapi kolem 40ti let. Prášila jsem, tak jsem přestala a čekala, až přejdou. Jeden udělal úkrok a za mými zády strašlivě říhnul. Týýýýjooo, to bylo! Jasně že jsem leknutím ztrnula. Nijak jsem nezareagovala.
Ale nechápu, nerozumím. Ale vůbec! Proč se to stalo? Jen tak? Z dlouhé chvíle?
No tak... klídek
Kdybych se měla hroutit z každého ***, co potkám, nedělám nic jiného. Za mnou takhle nedávno šel chlap - ráno po páté, ve tmě, tak tři kroky za zády se držel a ještě pak bouchnul do skla na vchodových dveřích - zřejmě mel taky radost z toho, jak bábu vyděsil. Ono to spíš vypovídá o něm
To jsou prostě lidi bez výchovy, bez vzdělání, bez duše a má smůlu ten, který jim přijde do cesty. Ještě, že jste nereagovala, jste rozumnější, přece. Kdoví, co ta havěť má za zebou. Být vámi, tak si koupím nějaký dobrý dortík, nebo i dva, možná tři a kafíčko k tomu a tak rychleji na ty burany debilní zapomenete.
Brala bych to z té dobré stránky a byla bych ráda, že si "neprdnul". V duchu bysem si řekla : "Blbečkové, ale mně tím nálakdu nezkazíte, ubožáci !"
Dobrý den, chyba byla na Vaší straně . Žena (bez ohledu na věk) si musí stále hlídat, jaká je situace za ní - zvláště, když by se tam mohl vyskytovat muž a ona se chce třeba pro něco ohnout
. Ale, jinak to bylo jen ubohé prase. Zdravím!
P.S. Škoda, že tam u toho nebyla Dorka - ten trhač a obranář by toho neuctivce srovnal .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.