Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Včerejší neobyklý úkaz měsíce?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Upozorňovala na to řada médií, jak bude obzvláště v tuto noc měsíc veliký a příště to bude až v roce 2026. Zajímalo by mě, kdo z vás viděl něco zvláštního. Bylo jasno, šla jsem se podívat na měsíc v 19.30, ve 22, v 1 a ve 3, bohužel nic zvláštního jsem nepozorovala. To i klasc ký úplněk bývá větší. Nevímm jdy to bylo posledně, snad dva tři roky, ale i tenkrát byl věgtí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Měsíc byl nejblíže k zemi a tak i o nějaké to procento byl větší než obvykle. Když není srovnání s normálem, těžko to na obloze poznáte. Jinak nic neobvyklého se nestalo a dlouho nestane.

72mona3*
hodnocení

2x

*hledam*No, v těch médiích mi to nějak uniklo, ale měsíc byl fakt pěknej. Jako vždy *frajer*

Když chodím večer s pejskem, vždy se kochám, ale včera jsem si žádné anomálie nevšimla. M.

hodnocení

1x

Předevčírem ráno byl k vidění výrazně větší, ale to ještě nebyl čistý úplněk.

Včerejší neobyklý úkaz měsíce?
jofa*

Taky jsem si měsíc zkusmo jen tak z ruky vyfotil den před ůplňkem což je k poznání. Fotka samozřejmě kvalitou mizerná. Ale jen tak se mrknout jak to tam "momentálně" vypadá, není k zahození.

Včerejší neobyklý úkaz měsíce? #2
jofa*

samozřejmě -úplňkem

nov
hodnocení

1x

Včera byl docela normální, ale v neděli ráno kolem 5:15 byl měsíc neobvyklý a přímo nádherný. Přirovnala bych ho k veliké šišaté obří dýni těsně nad obzorem. *smich*. Prostě - krásná podívaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]