Dobrý den. Mám v plánu založit svůj \internet obchod . Potřebuji poradit, zda lze udělat tak, že po zaplacení toho produktu, se zákazníkovi odešle email s internet odkazem na daný produkt a heslem k němu. On záda heslo a začne se mu to stahovat. Ukazu příklad jednoho produktu. 1. Prodávám svůj soft na počítač za 50czk. 2. Zákazník si ho vybere, klikne na koupit. 3. Teď by se mu zobrazilo aby vyplnil formulář s jménem, emailem, číslem zakázkou, jaké zboží ( zákazník by mohl koupit jen po jednom zboží).
4. On by vyplnil jméno, svůj email a zmacknul by Zaplatit. 5. Poté by ho to presmerovalo na platbu přes PayPal, on by tam zaplatil 50czk za to zboží a byl by přesměrován zpátky na web. 6. Poté by mu přišlo na email potvrzení o tom, že zaplatil a potom mu na email mu přijde heslo s odkazem na soubor který si může potom stáhnout. Lze to nějak provést? Už nad tím strávím druhý den a pořád přemýšlím jak to zrealizovat nejlépe. Pište jen ti, kdo se vyzná a má nějaké návrhy či rady ohledně toho :/ děkuji předem, Jestli neck nebude jasný, tak pokusím se napsat jinak. Já jen jak o tom přemýšlím, tak jsem zamotany z toho.
K těm formulářům > budete-li po zákaznících chtít příliš "papírování", půjdou jinam.
Nákupní formulář by měl fungovat tak, že po kliknutí na "Přidat do košíku" nebo "Koupit" se formulář "sám" předvyplní, zákazník doplní jen to, co se týká jeho.
V případě tak nízkých cen bych zvážila možnost platby SMSkou, v potvrzovací SMSce by mu rovnou přišel kód, pod kterým by si mohl "produkt" stáhnout.
Proč by měl mít zákazník možnost nakupovat jen po jednom?
No tak to chci udělat. Mám klasický web, tam u každého produktu by měl soubor s heslem ke stažení. Aby získal to heslo, tak by musel poslat SMS na dané číslo s tvarem a pak by mu přišlo heslo k tomu souboru? Ja to myslel tak, že po jednom souboru by mohl koupit jen to stejne. Jak se dá udělat aby platili přes SMS a v tom sms kódu abych zadal heslo na stažení souboru? Ale každý soubor by měl jiné heslo
Dobře, můžu se ještě zeptat která onlinesms platba je nejlepší? Hledal jsem jako onlinesmsplatby a qr platby, nic co by fungovalo. U quer plateb jsem vše vyplnil. Pak když jsem vyzkoušel, tak místo toho aby to strhlo z účtu, tak vyskocil odkaz na jejich web, jaká částka tam je za zboží, heslo které jsem napsal a to je vše. U onlinesms jsem vše vyplnil a psalo, že mi pošle ověřovací kód. Tak jsem čekal, pak jsem jim napsal a ten jejich email neexistoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.