Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám chut si vzít život

Od: radovan odpovědí: 18 změna:

Poradí mě nekdo jak řešit to že mě nebaví žít.Nebo nějakeho doktora. Nebo prášky

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím.Život Vás nebaví,ale proč?*nevi*Zkuste nám to prosím nejprve zdůvodnit,jelikož takovéto myšlenky přicházejí povětšinou proto,když se objeví nějaký problém,povětšinou rodinný...Není to samo sebou...Vždyť přece na světě je tak krásně,ale musíte si stanovit svůj vlastní cíl,a za ním jít,za každou cenu!Zkuste prosím specifikovat své pocity,abychom mohli postoupit dál!Pokud máte deprese,napiště nám o nich...Jestliže nechcete,navštivte okamžitě psychiatra,ten Vám nasadí antidepresiva,a uvidíte,že bude lépe,po čase i dobře*slunce*

radovan
hodnocení

Miluji dvě ženy.Obě miluji stejně a dal bych jim cokoliv.Jenže když nemužu mět obě tak rači žádnou.Řešil jsem to alkoholem.Jinak muj věk je 26let.A máte pravdu jit si za tim co opravdu chci.Rozhodl jsem se.Díky za pomoc

Vaše odpověď znamená vzít si život?*bzum*Tak tomu nasadíte opravdovou korunu*bum*Ostatně,jak si to představujete,u nás není povolena bigamie,takže dvě ženy jaksi nelze...Každý svého štěstí strůjcem!Chudák Vaše maminka,potažmo otec,sourozenci,prarodiče,přátelé-nemyslíte také na ně,asi jak jim bude,když se zabijete?!*bzum*

radovan
hodnocení

To se neda nic dělat.Oni aspon za nedlouho zapomenou. Vážně děkuji za odpovědi.A omlouvam se že jsem vubec psal sem.Je to muj problém.Přeji at se daří do budoucna

navodar
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

radovan
hodnocení

Jasně chápu.Diky za rozhodnutí.

sebod*

radovane. Jestli Vás "položí" takováhle prkotina, jako je nerozhodnost pro dvě ženský, tak si to fakt někde hoďte. Protože až příjdou ty PRAVÉ problemy, které život sebou přináší, tak je neustojíte už vůbec.

Jestli máte psychické problemy, tak si dojděte k doktorovi. A jestli máte jenom volnou chvilku a nudíte se, tak běžte dělat něco užitečného. To Vám pomůže ze všeho nejvíc.

olivie*

Dobry den, cizi osobou se nikdy nenechejte zdrbat az by vas to dohnalo sem, bud je to laska, nenavist, zarlivost,zloba a penize...vse je tak malicherne..strejda mi skocil z mostu ani ne pred mesicem a muzu rict uz jsem byla parkrat na dne,ale nikdy nebudu na tom tk abych zpusobyla tolik jine bolesti..rikate ze zapomenou?nezapomenou budou si to vycitat do konce zivota ze mohly neco udelat, ma rada zni vyrazte ven a nejdete tu ktera vam doda co srdci chybi, nikdo vam nestoji zato vzit si zivot, ale vas zivot stoji zato ho zit

eulalie*
hodnocení

0x

Tak se jděte projít na hřbitov, ať víte, do čeho jdete... Nakonec tam skončíme všichni. Ale čím později to bude, tím lépe. Jako proč vás nebaví žít? Kvůli dvěma ženským? To jste takový slaboch? Ale teďka vážně - trpíte-li depresemi, tak to pomohou jedině léky. Třeba jste maniodepresivní, nebo si jen neumíte vybrat. Ale tady na poradně vám takto na dálku nikdo dobře neporadí, protože vás nezná. Možná, že si potřebujete jen normálně pokecat, svěřit se ... tak to jo, to jste tu správně. A jak byste si ten život vzal? Oběsil se? No fuj, deset minut sebou budete trhat na špagátě a víte, jak budete vypadat po smrti? Pokálený, počůraný, jazyk z pusy ven, v obličeji možná trošku do modra. Zastřelíte se? Nebo se otrávíte? Co když to nevyjde? Vždycky jsou přeci další řešení problémů. No tak se trápíte kvůli dvěma babám. Tak je pusťte k vodě a najděte si tu pravou, třetí. Ale vy se nemáte rád, že. Moje rada pro vás,zkuste si zajít k lékaři - psychiatrovi. Trpíte-li depresemi se sklony k sebebraždám, nikdy se sám z toho nedostanete a je třeba vyhledat odbornou pomoc. Říká vám něco jméno Kurt Cobain a Nirvana?

Eulalie:*palec**placni*

doplněno 29.05.13 09:44:

Ještě dodám:Ten,kdo si chce vzít život,tak si ho zkrátka a dobře vezme,a neventiluje to druhým*zed*Hodně štěstí tam nahoře*modla*

dasa*
hodnocení

0x

Zbytečně definitivní řešení. S tím, jak řešit lásku ke dvěma ženám, by mohl pomoci psychoterapeut. Mám dobré zkušenosti např. se zařízením Prevcentrum v Praze 6, je to krizové centrum, poradí a nasměrují dál, nebo sami dělají ambulantní léčbu. Jsou zaměřeni na všelijaké těžké životní situace, ne jen na drogy. Nebojte se tam jít.

Z jiných míst ČR - hledejte treba tady. iporadna.cz/...

Je škoda život vzdávat.

lidus*
hodnocení

0x

Nemyslím, že si chcete vzít život, chápu, že právě teď nemáte chuť k životu. Chce to mít pro co každý den ráno vstávat z postele, těšit se na obyčejné maličkosti, najít si nějakého koníčka a ujasnit si, kterou z těch dvou žen opravdu chci. Nevstávat naštvaný, že prší ale i na to se dívat pozitivně. A vůbec, buďte rád, že vůbec každý den můžete z té postele vstát (jsou dny kdy se jen přesunu na vozík) a to pak den, kdy se postavíte a ujdete pár kroků je ten suprový a užijete si ho.

dzordz*
hodnocení

0x

Nelze posuzovat subjektivní malichernost takovýchto subjektivních důvodů. Každý přiřazuje různým věcem různou váhu.

Naopak pro někoho prostá touha vědět, jak dopadne televizní seriál, může být jediným validním důvodem, proč se nezabít.

hodnocení

0x

Zlobím se na Vás. Pořádný chlap by nikdy neměl skuhrat jako nějaká hysterka a měl by se s životem umět poprat. Nenaříkat, postavit se čelem, aby v něm měla rodina oporu, aby si ho vážila. ABY BYL CHLAP. A ne svíčková bába.

Když milujete 2 ženy, musíte si ujasnit, která z nich je přednější. A milovat dál jen tu jednu. Harém není v Čechách povolen a myslím si, že na jeho vydržování byste ani neměl prostředky. *smich* Jde navíc o to, zda jste lásku a manželství nesliboval oběma, to byste se jistě ocitl v nepříjemné situaci. Pokud to bylo v začátcích a jen ve formě přátelství, jde se opravdu rozhodnout pro tu svou jedinou.

Uvědomte si, že Váš problém, pokud nemáte s každou 3 děti, je k smíchu. Daleko horší je třeba ztráta zaměstnání, obzvlášť ve vyšším věku, těžká nemoc, smrt dítěte. Raději už dál psát nebudu, mám z toho husí kůži. Pokud jste takový slaboch, to byste se pak teprve hroutil! Přes to všechno musí jít život dál, i když je to někdy těžké. A smutné.

Rovněž tak zastávám názor, že kdo o své sebevraždě troubí kolem sebe, neudělá to. Spíš jsou smutní adepti ti, kteří se hryžou uvnitř, nosí to v sobě, bloudí kolem řeky či kolejí a nikdo o jejich problémech neví.

W. Daněk: Tak řekni, sakra, to svý NEVADÍ, ZASE BUDE LÍP... Jaga.

hodnocení

0x

Je vidět, že jste ještě nikdy nezažil, jak to vypadá, když jsou opravdu starosti, kdy se člověk ocitne na dně a jde doslova o život. Zamyslete se sám nad sebou, udělejte ve své hlavě "generální úklid" srovnejte hodnoty a popřemýšlejte sám nad sebou s lehkou vyhlídkou dosažitelných cílů do budoucna.Pokud si ani tak nebudete vědět jak dál, zajděte k dobrému psychologovi, pomůže, vyslechne.

martinaa*
hodnocení

0x

Moc pěkný, sobecky vyřešíš vlastní bolístku, zatímco obě holky a rodinu tu necháš, hrdino. Raději si v klidu sedni a napiš si sloupečky, co je pozitivního na jedné a druhé slečně. Která bude mít víc plusů, do té běž.

hop®
hodnocení

0x

Milý radovane, potřeboval bys rozumného kamaráda a rozumnou práci, abys přestal myslet na k***dy a hlavně pí***iny! Najdi si "něco", pro co je dobré a smysluplné žít!

noviny*
hodnocení

0x

Určitě zkus toho doktora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]