Mně dělá radost. Mám ho v mobilu jako aplikaci. Když jsem mobil jednou zapomněla sebou vzít na oběd, tak jsem si říkala, že budu mít míň kroků v mobilu.
janm*
Tak teď bych to taky mohl mít, ale nechci asi bych se zhrozil co mám nalitano, každému dělá radost něco jiného, mne v zimě dobrá knížka a u kamen, v létě zahrádka s chatkou co spravují...a občas s kamarády na pivko lepší než nějaké psychoterapie
Psychoterapie je taky něco jinýho než si jít sednout s kamarády někam. Proto se to jmenuje jinak.
janm*
Právě proto, že je to něco jinýho je to ta nejlepší psychoterapie
janm*
Proč tam lidi chodí, kvůli tomu studenými pivu? Ale kdepak,to je jen záminka, těch co tam chodí jen kvůli tomu bude menšina a zbytek se nepřizná že by jinak seděli doma a sami brečeli nad životem, tak řeknou raději že tam jdou na to točený kdybych ty lidi neznal a nevěděl jak žijou i bych jim věřil
Takže je to podobný jako když mladí chodí na disco, ale ne kvůli tancování. To je jen záminka. Ale kvůli balení opačného pohlaví.
janm*
No asi tak
janm*
Mám na to i důkaz, když přijde na návštěvu známý a zeptám se ho co si dá , tak většinou kafe nebo čaj a když mu nabídnu sklenici piva opravdu jen malou třetinku na chuť tak že ne že nemá chuť a že lahvové mu nechutná- no může být, ale podle toho co vypije když je v restauraci by do něho i trocha toho lahvového měla zaletět bez reptání a ne a ne, on raději čaj a v podstatě z pití nechce nic, dát si pivo nebo jednu opravdu jednu čtvrtku tak to je spíš vyjímka to abych ho ještě přemlouval...No a ti velcí "alkáči" co jsou opravdu tvrdí závisláci, tak ti se chodí do hospody jen ohřát, jinak jsou radši venku a valí do sebe tvrdé...Mám více takových známých a vím a někteří to opravdu přiznali že tam opravdu nechodí kvůli tomu pivu mimo restauraci bys takové lidi neviděla se sklenicí v ruce..., prostě tam chodí aby přišli mezi lidi probrali své problémy svěřili se postěžovali si, chápu že to tady většina pochopí jako nabádání k alkoholismu a těch moralistů se zdviženým prstem co se tu asi objeví ale tak to prostě je, alespoň u nás to tak chodí...
Pouzivam. Nekdy na telefonu, nekdy fitnes naramek. Jasne, neni to presne ale pro predstavu staci. Standardne mivam kolem 16000 kroku, o vikendech (vylety) vice. Na to ze spoustu casu prosedim v aute mi to prijde dobre. Hlavne me sledovani motivuje k hybani. Kdyz mam treba okolo 9000 tak me to nuti jit jeste ven. Nedavno v radiu rikal moderator, ze denne nachodi 2000 kroku To vazne nechapu
Včera jsem ušla 13 km a dneska jsem vyřízena. Odpočívám. Šla jsem 8 km trasu od KČT. Bezva to bylo. K tomu ještě cesta tam a zpátky, chození okolo a dalo to celkem 13 km. Prý 300 lidí to šlo.
Mám v mobilu parádní apku krokoměr. Lze snadno nalézt v Obchod play (Google play). Červený kruh se dvěma bílými šlápotami. Je zdarma, měří kroky, kilometry a spotřebované kcal. Po počátečním nastavení funguje super. Je v češtině.
Mám na ruce již dva roky voděodolný náramek Garmin s původní baterií. V manuálu je, že baterie vydrží více jak rok a mne ne a ne kleknout. Nesundávám ani při plavání, sprchování. Bezva to motivuje k pohybu. Jsem již v důchodu a denně nachodím přes 10 000 kroků.
doplněno 17.02.19 16:15: Lidé, co sedí denně v práci u počítače, moc trénovat nemůžou.lAle můžou, jen se jím nechce. Den má 24 hodin a týden 7 dní. K trénování rychlé chůze stačí 1 hodinka denně
Každému se snad nemusí chtít trénovat chůzi - a jsou i tací, kteří opravdu nemůžou.
relen
Souhlasim s "krokomer" - take mam sedave zamestnani. Bud sedim v aute nebo v kanclu u PC. Ale snazim se nikdy nemit pod 10000. A jde to. Hledam pohyb kde muzu - pesky do schodu, na obed o ulici dal... Kdyz muzu jet pozdeji, jdu se rano projit, jinak chodim odpoledne/vecer. At prsi, snezi nebo padaji trakare. Na velky nakup jezdim autem, ale pro drobnosti chodim pesky. Zajdu si o ulici o dve... Delala jsem 12ky, tam to s pohybem neslo dohromady (vstavala jsem v 6 a vracela se ve 21h) ale zase ve dnech volna jsem to dohanela. Ted mam dost narocnou praci, ale misto cuceni na telku se jdu projit treba v 8 vecer. Klidne obejdu nasi vesnici 3x dokola, pokud se bojim ve tme jit dal... Jeden cas jsem behala rano do schodu. Mame jich v baraku 16. Po probuzeni jsem si to dala 50x A tak ruzne...
krokomer
jedubabička - ach bože, zase jste v opozice a úplně mimo.
Opravdu se každému nemusí chtít trénovat chůzi, ale pak se nemůže přihlásit na 24 km pochod a o tom je toto vlákno a ne o nemohoucích důchodcích. Jasně je psáno, že důchodci šli 24 km pochod.
@krokomer - Nikoli - je o používání krokoměru a sledování výsledků. No a to každého bavit nemusí
krokomer
Nebudu s vámi plevelit vlákno. viz - Tam byli včera i důchodci na 24 km trasu. Třeba jsou víc trénovaní. Lidé, co sedí denně v práci u počítače, moc trénovat nemůžou.
Vložím se tady do toho, strašně po něm toužím, přečetla jsem spoustu recenzí, ale všude někdo něco kritizuje, nechci žádný složitý a drahý, který komunikuje s pc, jde mi jen no kroky a km a hlavně, aby se dal vypínat, ,mozí si na to stěžují a aby nebylo těžké ho nastavovat, poradí mi někdo, díky
doplněno 21.02.19 16:08:
Proč krokoměr vypínat, kam,aráce měří kroky doma a to nechci.,
Lépe, než jsem to popsal ve své odpovědi, už to ani nejde.
krokomer
Ajo -Chcete krokoměr, který nekomunikuje s PC a mobilem a dá se vypínat (sice nemám tušení proč jej vypínat). KUpte si za dvě stovky krokoměr z Lídlu, sice vám bude něco ukazovat, ale velmi nepřesně. Jiná možnost mě nenapadá.
Já zase doporučím buď náramek Mi Band 2 který vypadá i řekněme na plese v šatech na ruce celkem solidně jako "ozdoba" který stačí s chytrým telefonem spárovat jen jednou a vydrží celkem dlouho, nicméně je pravda že co 20 dní ho člověk nabíjet musí.
Anebo potom gaarmin vivofit 1 který na baterii vydrží déle než rok, a je na mobilním zařízení absolutně nezávislý, navíc má e-ink displej což značí že ukazuje zvolenou položku (datum,čas,kroky,kaloria) neustále bez potřeby cokoli mačkat a je popravdě dost přesný...a vzhlledem neurazí...ale je to na preferencích každého, co chce, kolik dá atd...
hangar® - jestli je ta odpověď pro aju1946, tak je k ničemu. Jasně píše, že nechce nic složitého. Stačí číst o co jde.
krokomer
hangar -. ani jeden doporučený váš krokoměr není pro Aju. Nechce nic drahého, složitého, nic na spárování a ni ten Garmin bez telefonu či tabletu nezprovozní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.