Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje holka sází ve sportce

Od: jakubko odpovědí: 4 změna:
Zdravíčko, moje holka sázela, párkrát vyhrála a pak začala prohrávat, nepřál jsem si aby dále sázela, a slibila mi že s tím přestane, no a hádejte? Nepřestala a přiznala se mi že si zase vsadila.. poté mi opět slibila že už je definitivní konec a dala mi její sázeci kartu ( vím že si mohla udělat dalši..) ale řekl jsem si že toho teda už nechá. No a dnes to jest 16.2.2019 se mi opět přiznala že vsadila a prohrála, prohry se pohybovaly kolem tisíců korun. Poraďte mi prosim co ted. Dá se to léčit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Ano, závislost se léčí. Ex zeť hrál virtuální ruletu, nechtějte vědět kolik prohrál, dnes je to 5 let a když říká, že nechápe jak může nějaký debil věřit, že obehraje počítač a bude v balíku, je to úsměvné. Zatím je to vaše holka, najděte si jinou pokud se nepůjde léčit, bude jen lhát a lhát a jednoho dne skončíte vystěhovaný z bytu na ulici a klidně i s dětmi.

las
hodnocení

3x

Ona slíbí, že přestane a slib nedodrží. To už je závislost a vy s tím nic neuděláte. A jestli spolu bydlíte, tak to je dost velký problém. Měla by se jít léčit a když ne, tak se s ní můžete rozejít. Proč by jste měl žít ve stresu, když nemusíte.

hodnocení

0x
Jo, kecani lidem do toho, zac muzou a nemuzou utracet sve penize se da lecit. Treba rozchodem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]