Zdravíčko, moje holka sázela, párkrát vyhrála a pak začala prohrávat, nepřál jsem si aby dále sázela, a slibila mi že s tím přestane, no a hádejte? Nepřestala a přiznala se mi že si zase vsadila.. poté mi opět slibila že už je definitivní konec a dala mi její sázeci kartu ( vím že si mohla udělat dalši..) ale řekl jsem si že toho teda už nechá. No a dnes to jest 16.2.2019 se mi opět přiznala že vsadila a prohrála, prohry se pohybovaly kolem tisíců korun. Poraďte mi prosim co ted. Dá se to léčit?
Ano, závislost se léčí. Ex zeť hrál virtuální ruletu, nechtějte vědět kolik prohrál, dnes je to 5 let a když říká, že nechápe jak může nějaký debil věřit, že obehraje počítač a bude v balíku, je to úsměvné. Zatím je to vaše holka, najděte si jinou pokud se nepůjde léčit, bude jen lhát a lhát a jednoho dne skončíte vystěhovaný z bytu na ulici a klidně i s dětmi.
Ona slíbí, že přestane a slib nedodrží. To už je závislost a vy s tím nic neuděláte. A jestli spolu bydlíte, tak to je dost velký problém. Měla by se jít léčit a když ne, tak se s ní můžete rozejít. Proč by jste měl žít ve stresu, když nemusíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.