Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dopadne brexit?

Od: sof odpovědí: 10 změna:

Zdravím. Média jsou stále plná (zřejmě schválně) brexitu. Zkuste si tipnout, jak to nakonec dopadne. Po bitvě je každý generálem, před bitvou už tolik ne. Děkuji. *vezen*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

2x

Brexit bude.

hodnocení

2x

Jiný scénář

EU exitus.

Pokud má vládnout tupá zvěř zakazující uchošťoury, plastová brčka, žárovky ale i spalovací motory, uhelné elektrárny, jaderné elektrárny - nezbývá, než tuto zvěř opustit, než dojde k válce ..

janm*

ra 252- Naprosto přesně ! Jenže se obávám že tento "výkvět EU hlouposti" nám bude vládnout ještě dlouho, lidé sice nadávají ale jak je u nás zvykem nic se neděje a nahoře "politici" stejně tak "tupá nařízení a doporučení" se snaží s nezmenšenou "tupostí" naprosto tupě a bezhlavě plnit...žel...

Co si nadávající lid zvolil, to má ;)

janm*

jedubabicka.

Omyl já tak nevolil, já volil úplně jinak ;)

Jiný scénář

babičko - lid zvolil něco úplně jiného ..

hodnocení

0x

Nové referendum, brexit nebude

Je vypsaný nějaký kurz? Nedivil bych se. *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Je mi to sice jedno ale domnívám se, že se dohodnou.

hodnocení

0x
Doufám že se nedohodnou.
Nikdo rozumný nebude souhlasit s dalšími platbami Bruselu aniž by měl hlasovací a rozhodovací právo.
Takhle je ta "dohoda" totiž Bruselem koncipována.

fram
hodnocení

0x

S prodlouženým termínem.

Už aby to dopadlo - jakkoliv. Vznikají nová slova jako brexitář, zajímavé filmy csfd.cz/... maskot echo24.cz/... Nějak mi přijde, že jsou i významnější mediální témata, než ofrňování tradicionalistů - Britů nad EU, potažmo námi. A se tam tedy vydovádí...*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]