Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem jiný než ostatní?

Od: lukylenseznam odpovědí: 10 změna:

Zdravím jmenuji se Lukáš,je mi 28 let a mám problém sám se sebou.Už od 18 let toužím po tom být holkou.od 24 let toužím potom mnohem silněji a navíc k tomu přání být holkou jsem přidal další dvě.1. - Abych byl i dalšími lidmiabych mohl pomáhat ostatním lidem na této planeťe. 2.Aby všichni na světě byli zdraví.vám to možná příjde hloupé ale pro mne jsou obě přání důležitá.Ve 20 letech jsem si přál od hlubokohého vesmíru abych neměl už žádné zubní kazy a jako slib jsem dal že si je pravidelně budu čistit.kaz jsem mněl za tu dobu jeden na osmičce.To proč chci být holkou je to protože se necítím v tomhle těle dobře.S rodičema se pořád hádáme protože táta na nás vyhledává jen samé mouchy,a často nás těmi otázkami vyprovokuje tak že na něj zvýším hlas jako například (Proč brácha dostává od souseda 200 kč týdně když tam jen krmí kočky) a já na něj vyšťeknul že je to pouze na dohodě s bráchou a naším sousedem.Další důvod proč chci být holkou je ten že musím dělat doma úplně všechno od nádobí až po kydání zvířat a mezi tím je dost a dost práce.Zatím co já pracuji,můj bratr (27) se fláka u počítače na facebooku.Kdybych byl holka tak jsi všechnu práci udělám sám a bez keců.Než mi všichni odpovíte stylem že takhle to nefunguje chtěl bych znát váš názor jak by to šlo.PS plasticky být holkou nechci s pozdravem Lukáš

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

3x

Ve 28 letech bydlíš s rodiči? Myslím, že jádro pudla bude přesně v tom. Odstěhuj se a až uvidíš, co taková péče o vlastní domácnost všechno obnáší, přestaneš řešit hovadiny o hlubokém vesmíru, roli spasitele lidstva a uříznutí koulí...

hodnocení

2x

Chtít být holkou v 28 už mi přijde pozdě, protože ženské po 30 už jsou prakticky na odpis. Navíc by vác čekaly samé nervy, tikání biologických hodin, sexismus, skleněný strop.. No a pokud by se vám zadařilo najít si chlapa a založit rodinu, tak by vás čekala jedna směna v práci, druhá směna doma, uřvaná děcka, líný manžel, ruce vytahané až na zem.. ;)

72mona3*

Po třiceti na odpis...*smich2*

No né, tak na prácu samozřejme dobrý..:-P*smich*

mm*

Asi by pán neplánoval vdavky a rodinu, to by ho čekaly ty vytahaný ruce jak tady píšete, on by chtěl být moderní ženou bez starostí :)

hodnocení

1x

Jestli je Vám opravdu 28 let, zajděte se poradit s psychologem. Popište mu Vaše přání a důvody a on Vás pak už nasměruje dál.

Proč si myslíte, že jako holka byste všechnu práci udělal sám a bez keců? Stejně podle Vás všechnu práci děláte. Znamená to, že u toho máte kecy? Proč jako holka byste je neměl? Velmi mě tento názor zaujal.

Mě zaujalo,že pán si dal ve dvaceti letech závazek,že si bude pravidelně čistit zuby:-D

Vy si tady děláte legraci, ale pokud to není celé míněno jako legrace, tak toto je už na psychiatra a hospitalizaci v blázinci.

@sisi, moje rada není legrační. Psycholog by tazatele po vyslechnutí jeho vizí nepochybně poslal k psychiatrovi.

lidus*
hodnocení

1x

Tak z důvodu práce ženské jistě nikdo pohlaví nemění. Odstěhujte se. Bratr má 27 a krmí za úplatu kočky? To se u nás dělá zdarma v rámci sousedských vztahů. Navštivte psychologa. Kamarádku nebo kamaráda na sex máte? Vaše přání jsou nereálná a nesmyslná a hluboký vesmír na vás i další zvysoka... Jaký si to uděláš, takový to máš, snažse a nevymýšlej blbosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]