Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouzlení s vajíčky - znáte?

Od: fram odpovědí: 10 změna:

14 triků s vajíčky k úvaze:

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A nejenom s vajíčky, ale i jiné "triky". Ale ne všechno funguje tak, jak je uváděno. Já jsem například zkusila oddělit bílek od žloutku pomocí trychtýře a napřed sice vyjel bílek, ale za ním mi do hrnečku hupsul i žloutek a bylo po srandě. :-D A ten trik s pomazánkou v tom pytlíčku, tak to je pěkně drahý nápad. On totiž ten pytlík se zipem není levný. Takže raději rozmačkám v talíži vidličkou.

80 Kč za 100 ks zas není taková pálka :)
aliexpress.com/...

liska5

Asi si udělám to osení a svíčky ze skořápek. Něco z toho znám a dělám, ale ne ty zdlouhavé procedury, kde se vajíčko vaří pak smaží a nebo se jím patlaj sáčky.

Jethro, no tam jsem teda nehledala, protože bych to stejně nedělala. ;) Ale mám takové pytlíky doma a tady za pár šupů nebyly. Stejně by se tím jen ten pytlík zapatlal a výsledek by nebyl takový, jak ukazují. Já jsem takových videí viděla spoustu a něco jsem vyzkoušela a fakt bylo máloco použitelné. Jinak díky, koupím si pytlíčky u Alíka.

hodnocení

0x
Známe :)
Mmch.,na youtubku je triků bezpočet.
A nejen kulinářských.

hodnocení

0x

Neznám, nevařím, ale dostal jsem chuť.

Na kouzlení? *pivo*

ale paní kolegyně, kouzlení je oblbování lidí, já mám rád jídlo. Škoda, že je již po večeři.

hodnocení

0x
Na Velikonoce dobrá otázka :).

fram
hodnocení

0x

Pořáde mne poměrně mate ten kapitalizmus. Vajíčka L v Bille v chladnici 6ks za 27Kč, vedle v prostoru 15ks L za 37Kč. 15 ks vdrželo doma stejně dlouho než se zbaštily (jako normálně těch 6). To se to kouzlilo, mňam *mnam* Nevíte čím se mohla lišit?*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]