Nejste přihlášen/a.
A nejenom s vajíčky, ale i jiné "triky". Ale ne všechno funguje tak, jak je uváděno. Já jsem například zkusila oddělit bílek od žloutku pomocí trychtýře a napřed sice vyjel bílek, ale za ním mi do hrnečku hupsul i žloutek a bylo po srandě. A ten trik s pomazánkou v tom pytlíčku, tak to je pěkně drahý nápad. On totiž ten pytlík se zipem není levný. Takže raději rozmačkám v talíži vidličkou.
Asi si udělám to osení a svíčky ze skořápek. Něco z toho znám a dělám, ale ne ty zdlouhavé procedury, kde se vajíčko vaří pak smaží a nebo se jím patlaj sáčky.
Jethro, no tam jsem teda nehledala, protože bych to stejně nedělala. Ale mám takové pytlíky doma a tady za pár šupů nebyly. Stejně by se tím jen ten pytlík zapatlal a výsledek by nebyl takový, jak ukazují. Já jsem takových videí viděla spoustu a něco jsem vyzkoušela a fakt bylo máloco použitelné. Jinak díky, koupím si pytlíčky u Alíka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.