Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednosměrná D1

Od: magdon® odpovědí: 16 změna:

Tak po D1 se prý teď bude jezdit jen jedním směrem *smich*

doplněno 11.02.19 19:51:

72mona3 - tak ta značka je snad jasná, né? ;)

Jednosměrná D1

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x
A bude se hlasovat kterým? :-D
72mona3*
11.02.19 20:03
Do p...?

hodnocení

1x
Tak to je na Kočku...

nikdo*
hodnocení

1x

Helejte, už máte koupený dálniční parkovací známky? Prej budou povinný.

hodnocení

Známku mám už od prosince a na rozdíl od mnohých jiných projedu i to, co je na té fotce *frajer*.

berger*

Magdone,fakt jste koupil v prosinci dálniční parkovací známku? Kde? Za kolik? *smich*. Váš tank,vlastně jeep /asi/ neřeším...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ovšem, prý tam bude povoleno couvání . Zdravím!

hodnocení

0x

Nějak tam postrádám tu D1*sok*

mfar
hodnocení

0x

D1 nevidím, tak to bude traktorová jednosměrka" orejte podélně se svahem"nebo něco. My zase máme časovanou jednosměrku, tak to vimislely zřejmě na obecním úřadě: blesk.cz/...

doplněno 12.02.19 21:24:

promon:___________Ale no tak, operovat se necháte ve Střešovické vojenské, Brňáci, až ochorobíte, co? Pche, Pragl. A co tady máme šalin, a některé i pod zemí. jéje. To jen tak na okraj, ať žije jednosměrka na Prygl.*smich2**smich2**smich2*

berger*
mfar, tímto jste mě dostal do kolen - "tak to vimislely". Potom jsem otevřel odkaz a pochopil jsem. Vidět ty značky,začnu tak psát taky.*sok**smich2*

Tak tak - já to furt tvrdím, že Praha je nejhezčí ve zpětném zrcátku *smich*

hodnocení

promon - Vám se zdá, že je ta moje fotka z Prahy *sok*? To máte divné představy. No nic, zřejmě jste nikdy tak daleko nebyl :-D.

berger*

Magdone těsně vedle,na Prahu odkazuje mfar.*smich*

Na Krutci - Vokovice Praha6. Zkuste se podívat, na koho jsem reagoval *smich*

A , pochopiteně, máte pravdu, já ani nevím, kde Praha leží. *smich*

Ale kupodivu mám na služebáku RZ začínající 6AA a do takovýho jednoho podivného většího města jezdím takřka denně, neb můj zaměstnavatel má sídlo v Kyjích, což je pro mě požehnání, neb to mám po ruce hned při sjetí z D11. Ale spousta zákazníků je z exponovanějších čtvrtí.

Ale jde spíše o to, že to, co po Praze kroutí volantem, je skutečně matroš. Proti tomu je třeba fakt velké město jako je Dortmund, Koeln, Berlín ale i třeba Řím celkem selanka. Troufám si tímto Prágl srovnat třeba s Wroclaw - oni ti Poláci mají taky značně snížený pud sebezáchovy, případně s Neapolí - to jsou už slušně cáklí jižanští Taliáni *smich*

To mfar :

No Brno je skutečně v současnosti po stránce dopravy ještě mnohem horší než Prágl - naprostý souhlas ! Naštěstí se to většinou dá líp obejet, je to přece jen menší město.

A s tou D1 máte pravdu, jenže na tu já, naštěstí, najíždím jen vyjímečně a po konzultaci s Waze, neb kolony jsou peklo a to si nemůžu dovolit.

Ale já z Práglu domů nejezdím po D1, ale D11 - tam se sice občas vyskytují zfetlý Kočky - ale jinak - asi mám i kliku, je to vcelku lepší dopravní spoj.

@promon - to, co po Praze kroutí volantem, je skutečně matroš
No aby ne, když většina z nich město uviděla až jako dávno zletilá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]