Nejste přihlášen/a.
Tak po D1 se prý teď bude jezdit jen jedním směrem ![]()
72mona3 - tak ta značka je snad jasná, né? ![]()
D1 nevidím, tak to bude traktorová jednosměrka" orejte podélně se svahem"nebo něco. My zase máme časovanou jednosměrku, tak to vimislely zřejmě na obecním úřadě: blesk.cz/...
promon:___________Ale no tak, operovat se necháte ve Střešovické vojenské, Brňáci, až ochorobíte, co? Pche, Pragl. A co tady máme šalin, a některé i pod zemí. jéje. To jen tak na okraj, ať žije jednosměrka na Prygl.![]()
![]()
![]()
promon - Vám se zdá, že je ta moje fotka z Prahy
? To máte divné představy. No nic, zřejmě jste nikdy tak daleko nebyl
.
Na Krutci - Vokovice Praha6. Zkuste se podívat, na koho jsem reagoval ![]()
A , pochopiteně, máte pravdu, já ani nevím, kde Praha leží. ![]()
Ale kupodivu mám na služebáku RZ začínající 6AA a do takovýho jednoho podivného většího města jezdím takřka denně, neb můj zaměstnavatel má sídlo v Kyjích, což je pro mě požehnání, neb to mám po ruce hned při sjetí z D11. Ale spousta zákazníků je z exponovanějších čtvrtí.
Ale jde spíše o to, že to, co po Praze kroutí volantem, je skutečně matroš. Proti tomu je třeba fakt velké město jako je Dortmund, Koeln, Berlín ale i třeba Řím celkem selanka. Troufám si tímto Prágl srovnat třeba s Wroclaw - oni ti Poláci mají taky značně snížený pud sebezáchovy, případně s Neapolí - to jsou už slušně cáklí jižanští Taliáni ![]()
To mfar :
No Brno je skutečně v současnosti po stránce dopravy ještě mnohem horší než Prágl - naprostý souhlas ! Naštěstí se to většinou dá líp obejet, je to přece jen menší město.
A s tou D1 máte pravdu, jenže na tu já, naštěstí, najíždím jen vyjímečně a po konzultaci s Waze, neb kolony jsou peklo a to si nemůžu dovolit.
Ale já z Práglu domů nejezdím po D1, ale D11 - tam se sice občas vyskytují zfetlý Kočky - ale jinak - asi mám i kliku, je to vcelku lepší dopravní spoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.