Nejste přihlášen/a.
Tak po D1 se prý teď bude jezdit jen jedním směrem
72mona3 - tak ta značka je snad jasná, né?
D1 nevidím, tak to bude traktorová jednosměrka" orejte podélně se svahem"nebo něco. My zase máme časovanou jednosměrku, tak to vimislely zřejmě na obecním úřadě: blesk.cz/...
promon:___________Ale no tak, operovat se necháte ve Střešovické vojenské, Brňáci, až ochorobíte, co? Pche, Pragl. A co tady máme šalin, a některé i pod zemí. jéje. To jen tak na okraj, ať žije jednosměrka na Prygl.
promon - Vám se zdá, že je ta moje fotka z Prahy ? To máte divné představy. No nic, zřejmě jste nikdy tak daleko nebyl
.
Na Krutci - Vokovice Praha6. Zkuste se podívat, na koho jsem reagoval
A , pochopiteně, máte pravdu, já ani nevím, kde Praha leží.
Ale kupodivu mám na služebáku RZ začínající 6AA a do takovýho jednoho podivného většího města jezdím takřka denně, neb můj zaměstnavatel má sídlo v Kyjích, což je pro mě požehnání, neb to mám po ruce hned při sjetí z D11. Ale spousta zákazníků je z exponovanějších čtvrtí.
Ale jde spíše o to, že to, co po Praze kroutí volantem, je skutečně matroš. Proti tomu je třeba fakt velké město jako je Dortmund, Koeln, Berlín ale i třeba Řím celkem selanka. Troufám si tímto Prágl srovnat třeba s Wroclaw - oni ti Poláci mají taky značně snížený pud sebezáchovy, případně s Neapolí - to jsou už slušně cáklí jižanští Taliáni
To mfar :
No Brno je skutečně v současnosti po stránce dopravy ještě mnohem horší než Prágl - naprostý souhlas ! Naštěstí se to většinou dá líp obejet, je to přece jen menší město.
A s tou D1 máte pravdu, jenže na tu já, naštěstí, najíždím jen vyjímečně a po konzultaci s Waze, neb kolony jsou peklo a to si nemůžu dovolit.
Ale já z Práglu domů nejezdím po D1, ale D11 - tam se sice občas vyskytují zfetlý Kočky - ale jinak - asi mám i kliku, je to vcelku lepší dopravní spoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.