Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pět slov, která tě vystihují

Od: jezevec* odpovědí: 39 změna:

Ahoj všichni!
Mohu vás poprosit o jednu maličkost? Napište PĚT SLOV, která vás nějak charakterizují, vystihují, to co milujete apod. Typické rysy, zamilovaná jídla, koníček, osud, postoj... prostě co je pro vás typické.
Příklad: pleš, Mercedes, cholerik, filatelie, jedno ucho.
A protože se ptám já vás, měl bych začít u sebe. Takže já říkám: pravičák, cigareta, tetování, optimismus, jídlo.
Nehledejte v tom žádnou hloubku, je to opravdu jen zamyšlení nad pěti typickými rysy. Nepište slohovky, jen těch pět slov, nepište proč mě to zajímá. Když nechcete, neodpovídejte. Ale moc děkuju těm, kdo odpoví...

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sex. sex, drogy ne. Rock and roll

72mona3*

Nějak se nemůžu dopočítat.*poctar*

Rock and roll je jedno slovo.

72mona3*
hodnocení

0x

Čokoláda.

Rodina.

Klid.

Příroda.

Úsměv.

doplněno 10.02.19 19:40:

Jo, takže srandičky? Když ty tak, tak já tak: zverinova-kucharka.cz/...

jezevec*
hodnocení

Hustý! Netušil jsem, že se dá jezevec sežrat... :-D

Sežrat se dá v podstaě všechno - někdy i proto, aby to nesežralo vás.

liska5

To se ta lapená blecha vezme mezi zuby...*bum*

lidus*
hodnocení

0x

Čokoláda, ticho, vnučky, dobrá kniha, rodina.

berger*
hodnocení

0x

Pět slov je málo.

Drogy /myšleno výhradně nikotin a alkohol,šetřím slovy/,

Smečka /blízká rodina a psi,jejich ochrana před tímto světem :)/,

Levičák,

Sex,

Improvizace /netradiční,nesystémová řešení problémů/

liska5
hodnocení

0x

Pohyb, vlast, kreativita, příroda, humor... /přičemž rodinu a jídlo považuji za automatické /

culdabulda1*
hodnocení

0x

zvířata, humor, mužský, horory, Babiš*ua*

berger*

Tedy jedno z pěti slov je Babiš? Buď ho strašně nenávidíte anebo zbožňujete!? Doufám v tu nenávist.*smich2*

culdabulda1*

@berger

- nenávidím hlupáky a to Babiš není (- na rozdíl od jiných, kteří to hlásají o něm )

berger*

no,hlupák není... ale nefandím mu.

liska5

*bum*Bergere, neovlivňovat! A vraťte se ke své levici!

berger*

Liska5,tímto výkřikem jste chtěla říci co?

liska5

Že si může každý mít rád, koho chce. A fandit komu chce.

berger*

Ahaaa,a mohu mít někoho nerad? A někomu nefandit? A říct svůj názor? Anebo to je politicky nekorektní a potřebuji převychovat? *smich2*

vilik*
Náhodou, berger, měl byste pochopit, že opravdu zřejmě převychovat potřebujete.
Uvedl jste jinde, že jste levičák. Nikdo vám do názoru nekecal. Ale vy tu potřebu v této nepolitické diskuzi máte. Tak proč se divíte?
Mně se náhodou výběr slov culdy líbí. Ona ví, jak tady na něj lidé reagují. Jistě to myslela jako odlehčení, protože nikdo mimo pana Babiše a možná jeho manželky se necharakterizuje jeho jménem (nebo jménem jiného politika), pokud tedy nemá doma svatyni s jeho fotkou, nedostane od něj zaplaceno nebo není mentálně mimo.
Navíc, spojení slov Babiš a horor je potěšující.
berger*

Vilíku,možná si to přečtěte ještě jednou. Culda normálně zareagovala a já s ní nemám problém. Věřím,že ona se mnou také ne.

Mám problém s liškou5,která mně přikazuje,co nemám dělat a kam se mám vrátit. Takoví lidé mě baví.

elane

vilíku: "...pokud tedy nemá doma svatyni s jeho fotkou, nedostane od něj zaplaceno nebo není mentálně mimo. Navíc, spojení slov Babiš a horor je potěšující."

Fakt dobrý koment. *smich2**haha* *palec*

vilik*
Možná, pane berger, vy si to přečtěte ještě jednou.
Děláte z tématu o vlastní charakteristice účastníka vlákna, zbytečně, politickou diskuzi.
Když odpovím vaším stylem, proč musí ti levičáci všechno jenom roz.srat?
Už chápete?
A paní elane děkuji:)
berger*
To je marný. Jdu něco dělat. Mimochodem - "Když odpovím vaším stylem, proč musí ti levičáci všechno jenom roz.srat?" - Toto určitě není můj styl,sprostě a primitivně se nevyjadřuji.
jezevec*
hodnocení

Já pochopil. Čulda tam Babiše napsal jen proto, že ví, že já toho prolhanýho estébáka nemůžu ani cítit...

elane

jezevče, je také možné, že culda je ve skutečnosti Babiš, který sem na Poradnu chodí anonymně zjišťovat, co řeší a čím žijou poddaní a jaká je celková nálada v podhradí.

culdabulda1*

@elane

- no cožpak o to - "mohla by to být pravda" ! *smich* - není to špatná konspirace ... :) - ale doufám, že Babiš tráví svůj čas užitečněji !

@elane - To těžko - on maká! *smich*

ale nemaká, jako kůň (spíš kobyla)...:-D

hodnocení

0x

Příroda, kolo, keramika, vnoučata, kocouři, pes, zahrádka, kamarád, lítost, humor...

vilik*
Problém pochopit text, nedostatečná z matematiky, ráda píšu...
72mona3*

Viliku Viliku, zkus měřit všem stejně. Určitě najdeš i jiného adepta s problémem s matematikou ;)

vilik*
Ten třeba zase píše nerad, no:). Navíc se tam angažujete vy.
A paní Maky se tomu doufám zasměje, takže win-win.
72mona3*
Ale ve dvou se to lépe táhne ;)

Pět slov pro některé lidi nestačí. :-D

liska5

Maky, pro mne určitě ne.*zmateny* Tak jsem je zobecnila, ale pak jsem se sama v těch pěti slovech nepoznala*ee* *smich*

hodnocení

0x

patriotka (rodné město, kraj, vlast)

samaritánka (lidé, zvířata i rostliny)

zmatkařka

texty (psané někým jiným i vlastní)

detektivky

anone
hodnocení

0x

seriály. budoucnost. nadpřirozeno. zvířata. skutečnost

rohliksmarmeladou
hodnocení

0x

blázen, věda, klavír, zbabělec, koloběžka

hodnocení

0x

Pejsci, železnice, pěší turistika, příroda (hlavně flóra) , děda.

To poslední jsem uvedla proto, že kdyby mi zase, jako občas, vlezl na Poradnu, aby mi nevyčital, že na to nejdůležitější jsem zase zapomněla. *ua*Jaga.

Ale konec srandy - jak člověk stárne, tím víc si opravdu váží toho, že toho druhého má. *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]