Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni!
Mohu vás poprosit o jednu maličkost? Napište PĚT SLOV, která vás nějak charakterizují, vystihují, to co milujete apod. Typické rysy, zamilovaná jídla, koníček, osud, postoj... prostě co je pro vás typické.
Příklad: pleš, Mercedes, cholerik, filatelie, jedno ucho.
A protože se ptám já vás, měl bych začít u sebe. Takže já říkám: pravičák, cigareta, tetování, optimismus, jídlo.
Nehledejte v tom žádnou hloubku, je to opravdu jen zamyšlení nad pěti typickými rysy. Nepište slohovky, jen těch pět slov, nepište proč mě to zajímá. Když nechcete, neodpovídejte. Ale moc děkuju těm, kdo odpoví...
Čokoláda.
Rodina.
Klid.
Příroda.
Úsměv.
Jo, takže srandičky? Když ty tak, tak já tak: zverinova-kucharka.cz/...
Tedy jedno z pěti slov je Babiš? Buď ho strašně nenávidíte anebo zbožňujete!? Doufám v tu nenávist.
Ahaaa,a mohu mít někoho nerad? A někomu nefandit? A říct svůj názor? Anebo to je politicky nekorektní a potřebuji převychovat?
Vilíku,možná si to přečtěte ještě jednou. Culda normálně zareagovala a já s ní nemám problém. Věřím,že ona se mnou také ne.
Mám problém s liškou5,která mně přikazuje,co nemám dělat a kam se mám vrátit. Takoví lidé mě baví.
vilíku: "...pokud tedy nemá doma svatyni s jeho fotkou, nedostane od něj zaplaceno nebo není mentálně mimo. Navíc, spojení slov Babiš a horor je potěšující."
Fakt dobrý koment.
Já pochopil. Čulda tam Babiše napsal jen proto, že ví, že já toho prolhanýho estébáka nemůžu ani cítit...
jezevče, je také možné, že culda je ve skutečnosti Babiš, který sem na Poradnu chodí anonymně zjišťovat, co řeší a čím žijou poddaní a jaká je celková nálada v podhradí.
Viliku Viliku, zkus měřit všem stejně. Určitě najdeš i jiného adepta s problémem s matematikou
Maky, pro mne určitě ne. Tak jsem je zobecnila, ale pak jsem se sama v těch pěti slovech nepoznala
Pejsci, železnice, pěší turistika, příroda (hlavně flóra) , děda.
To poslední jsem uvedla proto, že kdyby mi zase, jako občas, vlezl na Poradnu, aby mi nevyčital, že na to nejdůležitější jsem zase zapomněla. Jaga.
Ale konec srandy - jak člověk stárne, tím víc si opravdu váží toho, že toho druhého má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.