Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím pijete Starou mysliveckou

Od: herkules odpovědí: 5 změna:
Zdravím, jednoduchá otázka. A čím pijete Starou mysliveckou?
Některé alkoholické nápoje se hodí ke Cole apod. Co myslivec, jaké máte zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

" Tvrdý"alokohol piju jen velmi výjimečně, a když už, tak pokud je to možné, si ho ředím. V zásadě platí, že "hnědé"kořalky se hodí ke kolovým nápojům, "bílé"k ovocným šťávám (typicky rum s colou, vodka s džusem). I když výjimky potvrzují pravidlo - třeba fernet s pomerančovou šťávou je neobvyklá kombinace, ale podle mě docela dobrá.

Nějaké recepty s myslivcem jsou tady: staramyslivecka.cz/...

hodnocení

1x

S chutí:-D

@jethro: Asi budu kamenován, ale byly doby, kdy jsem klasický Fernet z Božkova zapíjel mlékem. Nejspíš nikdo nebude věřit, ale po 0,5l Ferneta, zapitého mlékem ráno čistá hlava, v žaludku jak v pokojíčku a naprosto v pohodě. Avšak nedoporučuji, nebožtík tchán se po této kombinaci tvrdě "zeblil" a vlastně ho to odnaučilo "chlastat".

10.02.19 18:08
hodnocení

0x
S colou

jezevec*
hodnocení

0x

Já po ní jednou zeblil půl Domažlic, takže se snažím jí nepít s ničím... *smich*

berger*
hodnocení

0x

Myslivce moc často nepotkám,ale neředím téměř nic. Jedinou výjimkou je zamražená vodka,míchaná se šampusem. Tkzv.lední medvěd. Pokud to chcete někdo zkusit,opatrně,zlomí to zkušeného alkoholika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]