Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předtančení na maturiťáku naboso?

Od: guma odpovědí: 3 změna:

Narazil jsem na jedno videjko:

, kde jsou očividně všichni z nastupující třídy (hlavně i kluci) při vystoupení bosí. Není to úplně první podobný video, na který jsem narazil. To má nějakej smysl? Nebo proč tam choděj bez bot a hlavně bez ponožek?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Vezmu to ze svého pohledu tělocvikáře. Je to v tělocvičně a tam se chrání podlaha. Na tělocvik musí být obuv určená do haly nebo nic. Možná to je důvod. Podpatky by tam nemohly. Študáci to pak povýší na recesi a je veselo.

Shodou okolností jsem na tomhle Gymnáziu maturovala, ovšem před více jak 50 lety:)

hodnocení

2x

Chtějí být všichni stejně oblečení a shánět stejné boty je nemožné, být jen v ponožkách by také nevypadalo nic moc.

hodnocení

0x

Na maturáku mé vnučky byla jedna ze scén také takto koncipována. Byl to záměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]