Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se mu to napsat

Od: miley22 odpovědí: 7 změna:
Ahoj všem. Píšu si s jedním klukem, ale známe se jenom přes instgram. Píšeme si dost často, a jednou mi napsal ze by se mnou chtěl chodit a ze by přijel, bydlí ale strašně daleko ode mě ale to by mu prý nevadilo. No ale problém je ze když ho znám jen přes inst. tak se bojím napsat kde bydlím. Nevěřím takovým lidem. Proste jsem taková. Ale já bych ho strašně ráda viděla. A možná si budete myslet ze vztahy na dálku jsou na nic, ze to nevydrží.. to jsem mu psala, že: Bydlím hrozně daleko, ze by to nemělo cenu..on mi řekl ze by jezdil každý týden.. já nevím co mám dělat.. Bojím se ale zároveň ho chci vidět .. nějaký rady? Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Než bych začal uvažovat o nějakém setkání, tak bych si ho prohlédl a pokecal přes Messenger nebo Skype. Ale myslím, že tyhle vztahy na dálku dlouho nevydrží. Lepší se poohlédnout někde v okolí.

hodnocení

0x

Já bych mu nepsala, kde bydlím. Nanejvýš město, pokud, je větší a může-li udržet mojí anonymitu. Sešla bych se sním někde na neutrální půdě, odkud mohu v případě nějakého problému dobře vycouvat. Pokud jde o nějaké bydlení, tak ať si zařídí hotel. Určitě bych své soukromí neprozrazovala, pokud možno ani příjmení, dokud nebudeš mít jistotu, že jde o upřímné úmysly, které jsi ochotná akceptovat.

liska5
hodnocení

0x

Když už se rozhodneš pro setkání, tak nejen na neutrální půdě, ale i tam, kde jsou lidi! Obchodní centrum a pod. v nějakém městě na půl cesty. Já bych jela s kámoškou nebo ségrou.. Ta by pochodila po obchodech a vy byste poseděli někde v cukrárně nebo se prošli obchoďákem. Podivné, nikdy jste se neviděli, v podstatě se neznáte, ale on už je ochoten za Tebou dojíždět. Kolik vám je let? Myslím oběma.

rv*
hodnocení

0x

Počítej s tím, že někdo je skvělý na dopisování, ale v reálu (což je to hlavní) to bude sklamání. A protože lepší je mít někoho v reálu, tak na něj počkej třeba na nádraží, jak přijede, ukaž mu město, zajděte do cukrárny a pak se uvidí, jestli budete mít chuť pokračovat. Takové vztahy-nevztahy jsou nanic.

gip
hodnocení

0x

Z tvého psaní mám pocit, jako když je ti 13 a tomu pánovi nejméně 40.

gangaganeza*
hodnocení

0x

Tak sejít se s ním můžes.Pokud by to byl nějaký úchyl(nebo pedofil) nemyslím si že by za svou ,,obětí chtěl dojíždet takhle daleko jak sama říkáš.A vyhledal by si někoho v jeho okolí.Ale pokud se rozhodneš pro schůzku s ním tak určitě bych dala sraz v někde obchoďáku,a taky by jsi tam neměla být sama.

arfm
hodnocení

0x

Sejděte se "na půl cesty". A klidně řekni proč, tragických případů internernetových známostí se probírá neustále dost. Prohlídni si kamaráda zdálky a kdyby to byl starý pedofil odpohledu, můžeš nepozorována vyklidit pole. *mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]