Nejste přihlášen/a.
Ahoj proč jsou ty průvodní hlasy v českých seriálech? Dá se toho zbavit? Díky Tom
Tome, mě to občas zapne maličký vnouček ovladačem. Tím to musíš vypnout. Já na tom tlačítku mám napsáno AD/SUBT.
Nic takového tu nemám! Když to dám na vysílání v HD tak tam to není to podle mne souvisí! Ale v HD máme blbý signálek! Poradte nekdo je to des,treba to je i ve Vypravej a to mne sere!
Jde o zvukový popis pro nevidomé (nařízení EU), ve výchozím nastavení je zapnutý.
___ Vypnutí u TV Hundai HLHW 19855 DVBT a HLHW 16820 DVBT (pravděpodobně i pro další):
Menu ► Nastavení ► konfigurace ► vlastnosti audia ► vyp.
Zkuste projít možnosti nastavení u svého televizoru, podle mne to bude podobné.
doplněno 28.05.13 21:51:Na dálkovém ovládání buď je tlačítko pro přímé zapnutí/vypnutí nebo je potřeba se proklikat nastavením. (Tlačítko pro vstup do menu na dálkovém ovládání určitě máte.)
Chtělo by to konkrétní typ té televize.
Jinak moje plazma LG to má jednak na ovladači tlač. označené AD a pak v Menu - Možnosti - Neaktivní podpora- Popis zvuku
doplněno 28.05.13 21:59:Návod k použití strana 122
Menu - Zvuk - Popis zvuku - Vyp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.