Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebuji zaparkovat někde poblíž FAKULTNÍ NEMOCNICE a nechat zde auto cca 48 hodin, poraďte místo a ev. jestli a kde se platí parkovné? Musím tam být už na 5:00 abych v 5:30 byl v nemocnici.
Děkuji
Já tam sice jezdím busem a sporadicky, ale tam jsou záchytná parkoviště pro nemocnici z obou stran Lékařs fakulty. Z Hněvotínské vlevo, když se jede od centra, nebo z ulice I.P.Pavlova zase doprava. Skoukněte mapu. Do FN bych si zavolala, za jakých podmínek tam mohu stát dva dny. Tohle je problém, který určitě mockrát řešili.
Jestli není lepší přicestovat do Olmíku vlakem, u nádraží sednout na bus směr Fakultní nemocnice a máte klid a žádný strach o auto. Navíc olomoucké hl. nádraží je čisté, kulturní, se solidní restaurací..
To b blo, ale od nás se na 5:30 do Fakultní nemocnice žádným spojem nedostanu a jezdit den předem a platit ubytování na jednu noc. to je blbost.
Napadají mne různá parkoviště u supermarketů, restaurací, sportovišť nebo škol. Jen ta bezpečnost nevím, jaká tam je.
Auto nemám, tak tyto situace řeším, že to pojmu, jako výlet a ubytuji se den předem v něčem levném. V Olomouci jsem spala na Domě dětí a mládeře na ul.17. listopadu naproti VŠ kolejím za 200,-. Tramvaj blízko. Některé pokoje tuším 250,- za os. Pokoj čistý, klasická ubytovna, postel dobrá, kuchyňka pěkná, komplet vybavená, sprchy WC super nové, teplá voda, klid. Mám z loňska uloženy kontakty: 585233233 nebo recepce@ddolomouc.cz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.