Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak jsem zde v nedávném (jiném) dotazu předpokládal, tak se pan Soukup zapojil aktivně do politiky (založil si vlastní hnutí). Jak jeho počin hodnotíte? Jakou má asi šanci být v politice úspěšný? Bude politický program jeho hnutí pro voliče atraktivní? Kterým politickým stranám asi odláká voliče? Je podle Vás pan Soukup oligarcha nebo nikoliv? Myslíte si, že na jeho rozhodování měly vliv i jeho dluhy? Děkuji Vám za názory a zdravím!
O Jaromíru Soukupovi a jeho LISTu nic nevím, kdybych o zmínky o nich nezavadila tady nebo na Facebooku, ani nevím, že existují. Takže hodnotit nebudu, názor na ně nemám.
Ale včera mne pobavil komiks o světě pl/.... Jestli je výstižný, nechť posoudí ostatní.
Jeden názor přece jen přidám: Vzhledem k tomu, že J. Soukup někomu stojí za vydávání komiksů, jiným za komentáře, některým dokonce za urážky těch, kdo mají jiný názor, si myslím, že nějakou část obyvatel zaujal. Ovšem jestli to dokáže zhodnotit ve volbách, netuším.
@Ben > díky. (--:
iz - ten komiks je vtipný. Nechtěl jsem dělat propagaci, ale odkaz (pro lepší představu) na stránky toho hnutí vložím.
Tak mne už začal silně nudit. To jeho zdlouhavé okecávání, aby vyplnil čas, je nervující. navíc stále koktá a přeříkává se a blbě se sám svým "vtipným komentářům"směje. Ale nesměje se od srdce, je to takové nervní. Takže na něj už vůbec nekoukám.A když to tam přepnu, protože je jinde reklama, tak tam nezůstanu. nedokáže upoutat pozornost. Teda tu mou už ne. Zatím nedokázal vůbec nic změnit, jen se rozčiluje, napadá ostatní a ňafá jako ratlík. Myslím si, že ho nikdo nebere moc vážně.
A tohle o těch jeho dluzích.
Jen ať si chlapec hraje, má svou TV a spousta lidí se zabaví s ním i v politice, akorát nevím co prosadí, když zatím ani ty povinné tv poplatky, do kterých tak dlouho reje a podporu občanů má, se mu nedaří zlikvidovat. Kecání v politice nestačí, ale ve spolupráci s Babišem by mohl být užitečný spojenec
Já myslím, že šanci má. Má peníze, má vlastní TV, má program na který nachytá spoustu voličů.
Tedy, program nemá, ale myslím, že program si vytvoří z toho, co denně vysílá na TV Barr. Šmejdi, TV poplatky, obecně ČT, solární baroni, atd.
A jeho účast, případně úspěch ve volbách, je naděje, že dojde ke změně zákona, ke změně v rozhlasové a TV radě, a konečně se dostane ČT pod kontrolu alespoň NKÚ. Že už to nebude černá díra, ve které mizí bez kontroly cca 7,5mld ročně. Je to čistě moje spekulace. Ale za rok, za dva, na tenhle dotaz můžeme vzpomenout, a srovnat, jak moc jsem se spletl.
Prosím, čistě ze zájmu. Kde se berou ty řeči o jeho dluzích? Víte někdo něco konkrétního? Dík.
Nejsem volič nových hnutí,vybírám si opatrně,takže hlas jeho hnutí nedám.
Já slyšela,že se chystá na prezidentské volby a tam vždy vybírám podle soupeřů.Ještě jsem neměla jasného kandidáta,vždy to byl kompromis,nutné zlo
Jinak si o něm myslím,že jde o odvážného muže.Nejen kvůli kauzám o kterých mluví,ale i o jeho dluzích (teda pokud jsou informace pravé) Voliče mít bude,přece jenom Barandov sleduje spousta lidí,což mě kolikrát překvapuje,ale je to tak.
(J. Soukup)..." vyvolal vlnu kritiky a spustil lavinu posměšků, protože moderování mu příliš nejde. Lépe řečeno je to něco tak neortodoxního, že někteří lidé dokonce začali pochybovat o jeho duševním zdraví. Jak se ale ukazuje teď, kdy založil hnutí List Jaromíra Soukupa, šlo podle všeho o politický kalkul."
...mě připadá,že už se nedělá nic jiného než jen kritizuje politika...ze všech stran a ostře.Takže Soukup není sám,těžko soudit zda je to kalkul nabo obrana.
Špatně na tom rozhodně nejsme. Akorát politická kultura neexistuje. Problém je, že si neustále volíme do politiky špatné lidi. Bohužel máme demokracii a rozhoduje většina. Na druhé straně je, statisticky vzato, většina populace inteligence podprůměrné a průměrné. Rozhodují se tedy podle toho, kdo jim před volbami naslibuje větší blbost. Co na tom, že je to zřejmý nesmysl... My nejsme země s historickými tradicemi v tomto směru. Nedělám si iluze, že třeba ve Švýcarsku je populace složená ze samých Einsteinů. Nicméně mají jisté zkušenosti a podvědomě volí podle toho, co se jim historicky osvědčilo v praxi. Proto se děsím okamžiku, kdy se někomu podaří prosadit větší míru přímé demokracie. V současnosti na to nejsme dost zralí.
Máte dost divné vidění světa.O zdravém ruzumu bych raději nemluvil.Jestě větší narcističtí klauni jsou v poslanecké sněmovně.Tam si v poslaneckých klubech pečou svoje sviňárny a na lidi zvysoka kašlou.Je to snad lepší než aslespoň na něco veřejně upozorňovat na nepravosti v televizi jako Soukup?Ani ti připos.aní novináři raději drží pusu,protože na takové kauzy jako Soukup nemají odvahu a raději plácají do větru,protože mají strach,aby jim někdo nerozbil hubu nebo jsou podplacení,aby moc nekecali
To máte sice pravdu, že pan Soukup se nebojí, ale mohl byste mi sem napsat alespoň jednu jedinou a i malinkatou kausu, kterou tím svým způsobem "boje proti nešvarům" pozměnil k lepšímu? Cokoliv, je to jedno co si vyberete. A jestli nic nenajdete, tak potom opravdu nerozumím, k čemu to jeho "snažení" je. A mám podezření, že on pouze využívá lidí k tomu, že doma u televize sledují ty jeho bezzubé výkřiky do tmy a bláhově se radují z toho, jak to někomu "natřel". Pokud vím, tak ještě vůbec ničeho nedosáhl.
Teda pokud nebudu počítat zvyšující se sledovanost těch jeho pořadů a tím pádem to, o co mu jde především. O jeho vlastní "portmonku". Sledovanost = příliv peněz za množství vysílaných reklam. Takže to je jediný výsledek toho jeho snažení a k tomu mu dopomáhají všichni, kteří na ty jeho pořady každý večer "čumí" a kteří si asi myslí, že je to nějaký bojovný odvážný bohatýr, který brání jejich práva. No a on se doma směje a mne si ruce, jak mu to lidé baští...
A uchyluje se už absolutně ke všemu, aby se mu zvyšovala sledovanost. Třeba například tím, že jeden den v týdnu, zve do pořadu ty profláklé kartářky a jiné podvodníky a šarlatány, kteří zneužívají neštěstí lidí k tomu, aby z nich vytáhli peníze, což je dnes notoricky známá věc. Tomu neříkáte podvod? Jak je možné, že právě on, který poukazuje na jiné podvodníky, sám některé z nich bezostyšně zaměstnává.
Dobrý den, děkuji všem za příspěvky a názory. Uvidíme, jestli s tím hnutím půjde pan Soukup do voleb. Program nemá, resp. jako "spasitel"jen využije závisti a naštvání některých lidí (diváků jeho pořadů) na polistopadové poměry a tím by mohl odlákat určité množství voličů KSČM a SPD (což by bylo výborné). Já osobně beru tuto jeho snahu (jeho hnutí) jako sondu či přípravu na přímou volbu prezidenta (lidé z Hradu by ho tam jistě rádi uvítali a kontinuita jejich "kšeftíků"by byla zase prodloužena a zachována). Zdravím!
Tak jsem měl zase pravdu : novinky.cz/...
no - jako prezident se mi pro příští období jeví jedině V.Klaus st. - ať v minulosti udělal, co udělal, teď je teď a v čele státu potřebujeme osobnost a ne figurku !
Klause teda nechci náhodou. Ten tady už nadělal pěkné prasárny. To ať raději udržujou při životě Zemana.
Máte srandu ze Soukupa? Mějte. Ale nejdřív si přečtěte jednu spekulaci z internetu. Schválně sem nebudu psát, kdo je autorem. Google vám to najde, když to budete chtít vědět.
cituji:
"Soukup a pravidlo 90/66, 17. 04. 2019
Stejně jako štěstí přeje připraveným, přeje Ústava těm, kdo v ní umějí číst. Podle článku 56 se prezidentské volby v případě, že se úřad prezidenta z jakéhokoliv důvodu předčasně uvolní, musejí konat do 90 dnů. Pokud by rezignace (nebo smrt) úřadujícího prezidenta byla správně načasovaná, i nespolupracující předseda Senátu by musel stanovit ještě kratší období pro volební kampaň než 90 dní, protože prvním dnem voleb je vždy pátek. V lednu 2013 jsme poukázali na to, že paragraf 21 prováděcího zákona k prezidentské volbě stanoví, že kandidáti jsou povinni podat kandidátní listinu nejpozději 66 dní před termínem voleb, což kandidátům v případě mimořádných prezidentských voleb dává pouhých 24 dní na to, aby posbírali požadovaný počet podpisů. V nejextrémnějším případě se tato doba může smrsknout na 17 dní. Politici, politologové a novináři, kteří se teď lámou smíchy nad oznámením Jaromíra Soukupa z dubna 2019 o kandidatuře ve volbách v roce 2023, by si měli prostudovat Ústavu a zamyslet se nad tím, jestli by jejich kandidáti měli alespoň špetku šance v případě, že by Soukup věděl něco, co oni ne."
Tak jen krátce něco o autorovi, usudek si udělá každý sám,,,,, Bestovu nezaujatost a profesní schopnosti poté zpochybnila hlavní editorka serveru Forum 24.[24] Zdeněk Šarapatka, taktéž spolupracovník deníku Fora 24 a člen Rady České televize, mu vytkl "zjevnou zálibu v Kremlu a systematický mediální lynč Zemanových nepřátel".[25] Již v červnu 2016 vyslovili podivení nad účastí Erika Besta v konspiračních kvazimédiích Vědomí a AC24 autoři analylitckého textu z týdeníku Respekt.[26] Spolupráci s AC24 mu v říjnu 2015 vyčetl i publicista Daniel Dočekal.,,,,,,,,
oo7cz: Víš to, že tohle, co jsi právě udělal, je hlavní trollí technika? Nevěnovat se obsahu, textu, ale snažit se zeměšnit autora?
Tak jen tak dál... Děláš to dobře. Za prachy nebo z přesvědčení?
Děkuji za pochvalu, neuvedl jsi autora, tak jsem si ho našel. Obsah je blábol, ostatně jako většina tvých tajemných konspiračních teorií.
OO7cz: Původně jsem nechtěl reagovat, ale musím. kvůli ostatním.
Tak podle tebe je blábol článek 66 ústavy? Není pravda, co se tam tvrdí o termínech při volbě prezidenta? Podle tebe neplatí $21 prováděcího zákona? Co je na tom článku blábol? Abych neútočil, nebudu tu psát o tom, kdo tu skutečně blábolí.
Napíšu jen, že tu stále a znova dokazuješ, že jsi troll. Neumíš reagovat na fakta. Neumíš prezentovat ani to, co pokládáš za blábol. Umíš jen obecné posměšky. Tak jen tak dál. Tady se ti daří. Lidi jsou tu příliš slušní, aby tě s trolením poslali do zadele.
Článek je blábol jako celek, myšlenka co tim chtěl ,,pochybný autor,, říci. Proč vypichujes jen některé věty. Jsi klasická oběť fake news, pokud nevíš co to je tak ti to přeložím ,,po moravsku jsi kyber blb,, čest troll 007cz.
19.04.19 23:09
Tak podle tebe jsou fakta blábol a Fakenews. Máš to nějaké popletené hochu.
Vypíchl jsem právě ta neoddiskutovatelná fakta. To aby jsi to dřív pochopil. Bohužel, nepochopil jsi, ne moji vinou.
Jako správný "odborník" by jsi měl umět chápat text, a posléze vysvětlit, proč něco považuješ za blábol. To neumíš.
A lepšíš se. Jako správný trol, kterému došly argumenty, už začínáš i nadávat, a i podpis na konci jsi zvládl.
Děkuji.
je fakt, že občas opravdu do něčeho reje, čeho se ostatní bojí, nicméně jsem už na něj alergická, má vysoké /to je ještě slabé slovo/ ego, rád se poslouchá, těch jeho pořadů a upoutávek v tv, které mi ruší filmy, je už více než dost,mimochodem na Barrandově je dost neoblíbený, hodně zaměstnanců odešlo. A těch 1300 .podpisů, které sebral, je od kamarádů a příbuzných, nemyslím, že by dosáhl většího úspěchu.
Už z toho totálně zblbnul. Už se na ty jeho bláboly cíleně nedívám, ale nedávno jsem při klikání padla na jeho pořad. Nevím název, je mi to fuk. Ale sedí tam nějaké publikum, většinou podivné ženštiny, on tam na těch svých křivých nožkách poskakuje dopředu a dozadu, mává kolem sebe ručičkama a koktavě se naváží do všeho šmahem a ten jeho "umělecký výkon" je přerušován salvou smíchu těch rozparáděných žen, na kterých je vidět na první pohled, že by nepochopily ani pointu "Červené Karkulky". Ale "důmyslně" skrytý vtip tohoto šaška chápou okamžitě, snad ještě dříve, než ho vůbec napadne a vysloví. Nesledovala jsem to dlouho, asi pár minut, protože to bylo únavné a tupé. Já nevěřím, že skutečně vystudoval právnickou fakultu. Pro právníka je prvním předpokladem k úspěšné kariéře řečnické umění. A to tento člověk neovládá. Koktá, opakuje se a je směšný.Dříve jsem si myslela, že se mu to jeho šťourání do lidí nevyplatí, ale dnes je mi jasné, že jemu nic nehrozí. Nikdo ho nebere vážně. A to je docela škoda, protože opravdu poukazuje na velké nešvary. Bohužel to dělá tak strašně nešikovně, že tím ničeho nedosáhne. Divím se, že nemá žádného poradce, který by mu to nějak šetrně řekl.
Možná je to jeho šaškování jen takové prvoplánové "mimikry", kterým se chrání před různými mocnými dravci, kteří ho proto nepovažují za nebezpečnou hrozbu. Kdoví jak to nakonec dopadne u voleb
Ella, klídek. Nežereme mu to všichni, ani si nemyslíme, že ten jeho hluboce laický přístup ke konferování vlastních zábavných programů, je důmyslná strategie a ochrana, proti nebezpečným a mocným politikům.
Ale je fakt, že určitou vrstvu národa dokázal zmámit a obalamutit. Já jen doufám, že to je menšina. Nakonec znám i lidi, kteří ani nevědí kdo ten člověk je, protože nikdy neviděli ani jeden z jeho "úžasných" zábavných pořadů. Nemají prostě čas na to, aby civěli na toho nýmanda. Já jsem v důchodu a tak jsem se zpočátku dívala, protože mne jeho projev zarazil. To jsem ani nevěděla o koho se jedná a v duchu jsem si říkala, jak někdo může zaměstnat do takové pozice, takového podivného šaška. No a pak jsem se o něj začala zajímat a ledacos jsem si přečetla a musela jsem se tady smát.
Tak teď jsem si ho pustila. Volají tam nějací jeho obdivovatelé a kladou mu otázky a pochlebují mu. Nějaká bába a jeho fanda se obávala o jeho zdraví a on ji ujišťoval, že žije spořádaný život, nepije a že se věnuje své rodině a že je každý den v 19 hodin doma. A to říkal ve 20 hodin večer a evidentně byl teda ve studiu, protože to by měl být přímý přenos, když tam telefonují lidé. A předtím se tam srovnával s Václavem Moravcem a pravil, že on má větší sledovanost než Moravec. Já teda chytila jenom 3 otázky těch vlezdoprdelků co mu volali do studia a ujišťovali ho, že ho budou volit. Jo a také tam říkal, že politici chtějí být u koryta, aby měli moc a peníze. Tak když on je jiný, tak proč se mezi politiky cpe? Ty jeho kecy mu může spolknout jenom člověk, který nepřemýšlí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.