Nejste přihlášen/a.
Asi tak za dva týdny mě čeká pro mě vcelku stresová situace. Jednání s vyššími představiteli firem. V takovýchto vážnějších situacích jsem občas docela i "nervák". Projevuje se to u mě někdy nevolností nebo běháním na záchod Bude se jednat asi o dvou až tří hodinové jednání. Napadlo mě, zda by nepomohlo, kdybych si vzal třeba Endiaron nebo Imodium. Tyto léky neberu nijak moc pravidelně. Kdysi jsem brával ten Endiaron, když Imodium ještě nebyl vynalezen. Chtěl bych se zeptat, co by bylo lepší. Endiaron a nebo Imodium proti tomu, aby se třeba nestala situace, kdybych v té nejnevhodnější situaci zase musel odběhnout. Jedná se pouze o nárazovou akci. Co by tedy bylo lepší na stresovou situaci krom tedy běžných rad jako je vyhnout se jí úplně? Dík za názory.
Není Endiaron na průjmová onemocnění? Dezinfekce zažívání? Než cpát do hlavy takové nesmysly, dejte si dopořádku psychiku. Najděte důvod, proč a čeho se tak bojíte, pojmenujte to. Zapřemýšlejte nad tím, co jste objevila a změňte to jistotou, že jste dobře připravená. Nenechejte ubližovat sama sobě nějakou nejasnou představou o své slabosti. Právě to, vaše nejistota a nervozita vás poškozuje víc, než fakt, že nemáte něco na 100%. Namalujte si pěkný obličej, udělejte si pěkné vlasy, usmějte se na sebe, narovnejte ramena a zvítězíte. V jednání i nad sebou.
Štěstí má rádo úsměv, sebedůvěru a sebevědomí. Neplést s arogancí. Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.