Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je teď výhodná hypotéka

Od: gabča odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,můžete mi prosím někdo poradit jakou hypotéku (výhodnou) teď vybrat? Koukala jsem,že GE Money nabízí 0% za zpracování a 150,-Kč za vedení účtu. Fakt nevim:RAiffaisen chce 8000,- za zpracování ,ale 100,- Kč za vedení - tak nevím.Co myslíte je to opravdu výhodné u te GE,nebo je tam nějaký háček? Prosím názor od lidí co mají opravdu zkušenost a né od dealerů co nabízí něco za každou cenu.Budu vám vděčná,děkuji.Gabča

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x
dobrý den podívejte se na www.mesec.cz a tam si vyberte jaká by se vám banka hodila,jsou tam různé porovnání.

petra*
hodnocení

0x
Ono záleží kdy to chcete řešit. Banky mají často přechodně akce, kdy neplatíte poplatek za zpracování žádný. Teď je momentálně výhodná KB, nemá poplatek za zpracování hypotéky a usmlouváte výrazně levnější úrokové sazby než jinde.Taky Vás asi nezajímá jen poplatek za vedení, ale i úroková sazba. Řeším lidem hypotéky už téměř dva roky, přes GE bych rozhodně nešla, to co ušetříte za vedení účtu, vždycky nakonec zaplatíte jinde, mají například poplatek za čerpání.Dále firmy, které se externě hypotékami zabývají, mají často domluvené s bankami výhodnější úrokové sazby, než je Vám schopná dt banka sama. Klidně se na mě obraťte, ráda Vám s tím konkrétně pomůžu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]