Nejste přihlášen/a.
Několikrát po sobě mne doma něco straší v noci. Viděla jsem siluetu ducha, který vešel do mého bytu, hlasitě šramotil a těžkopádně našlapoval po parketách. S odstupem času 1. týdne přišel ke mne znovu, ale v jiné vzhledové podobě. Tentokrát mi shazoval z knihovny knížky, slyšela jsem velké rány. Když jsem se probudila a rozsítila světlo bylo po všem a vše na svém místě netknuté, což je zvláštní. Bydlím ve starém baráku, kde se vyměnilo již dosti nájemníků. Chtěla bych vědět, jak mám toho ducha v bytě vypudit, když by se znovu vrátil?
Škoda, že se takové věci dějí jenom těm, co na ně věří. Asi jsou ti duchové vybíraví a skeptikům se vyhýbají.
Tak tomu nevěř. Já byl 30 let skeptik jak z učebnice. A pak najednou přijde okamžik, kdy se ti pohled na tyhle věci obrátí ve vteřině úplně naruby...
Vše, co se kolem nás děje, vnímáme svým mozkem. Pokud nám mozek často předkládá něco, co je v rozporu s realitou, co je nadpřirozené, jsme identifikováni jako blázni a léčíme se. Občas se to může stát i zdravému jedinci, někdo tomu napomáhá intoxikací mozku omamnými látkami. Ale bez drog by se to člověku často stávat nemělo. Mozek má přeci jen popisovat svět takový, jaký je a jak ho vnímají lidé okolo.
Rv - mozek má popisovat svět jaký je...
To možná ano, ale velmi snadno lze ošálit (optické klamy) a nemá schopnost vnímat vše. Kdybychom byli od mala vedeni k rozvíjení vnímání, nikoliv sráženi k hmotné realitě, možná bychom se divili. Malé děti jsou velmi vnímavé a občas překvapí prohlášením, že viděly něco, co dospělí ne. Je to jen fantazie, nebo opravdu vnímají svět jinak? Vidí víc a bez předsudků a skepse?
Nemáte dočinění s "černou magií", to je naprosto něco jiného. Bydlíteli ve starém domě, někdy tam ještě přebývají duše předchozích obyvatel, takže doporučuji sehnat odborníka na odvod duší v případě, že se tam neustále budete cítit špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.