Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bránit černé magií

Od: hrnkova odpovědí: 9 změna:

Několikrát po sobě mne doma něco straší v noci. Viděla jsem siluetu ducha, který vešel do mého bytu, hlasitě šramotil a těžkopádně našlapoval po parketách. S odstupem času 1. týdne přišel ke mne znovu, ale v jiné vzhledové podobě. Tentokrát mi shazoval z knihovny knížky, slyšela jsem velké rány. Když jsem se probudila a rozsítila světlo bylo po všem a vše na svém místě netknuté, což je zvláštní. Bydlím ve starém baráku, kde se vyměnilo již dosti nájemníků. Chtěla bych vědět, jak mám toho ducha v bytě vypudit, když by se znovu vrátil?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jak jsi mohla vidět ducha ve spánku?
Takže to nebyl žádný duch, nýbrž pouhopouhý sen.
Z toho si nic nedělej, mě se někdy zdají takový nesmysly, že to ani v televizi nevymyslí.

mathew
hodnocení

2x

Pokud přijde znovu tak ho pěkně pozdravte a požádejte ho, aby za vámi již nechodil, protože se ho bojíte.

rv*
hodnocení

0x

Škoda, že se takové věci dějí jenom těm, co na ně věří. Asi jsou ti duchové vybíraví a skeptikům se vyhýbají.

jezevec*

Tak tomu nevěř. Já byl 30 let skeptik jak z učebnice. A pak najednou přijde okamžik, kdy se ti pohled na tyhle věci obrátí ve vteřině úplně naruby...

rv*

Vše, co se kolem nás děje, vnímáme svým mozkem. Pokud nám mozek často předkládá něco, co je v rozporu s realitou, co je nadpřirozené, jsme identifikováni jako blázni a léčíme se. Občas se to může stát i zdravému jedinci, někdo tomu napomáhá intoxikací mozku omamnými látkami. Ale bez drog by se to člověku často stávat nemělo. Mozek má přeci jen popisovat svět takový, jaký je a jak ho vnímají lidé okolo.

72mona3*

Rv - mozek má popisovat svět jaký je...

To možná ano, ale velmi snadno lze ošálit (optické klamy) a nemá schopnost vnímat vše. Kdybychom byli od mala vedeni k rozvíjení vnímání, nikoliv sráženi k hmotné realitě, možná bychom se divili. Malé děti jsou velmi vnímavé a občas překvapí prohlášením, že viděly něco, co dospělí ne. Je to jen fantazie, nebo opravdu vnímají svět jinak? Vidí víc a bez předsudků a skepse?

hodnocení

0x

Nemáte dočinění s "černou magií", to je naprosto něco jiného. Bydlíteli ve starém domě, někdy tam ještě přebývají duše předchozích obyvatel, takže doporučuji sehnat odborníka na odvod duší v případě, že se tam neustále budete cítit špatně.

Nesmysl...zadny duchove nejsou, zadny Buh neni, Jezis byl jen diletant a bible snuska bajek...kdo umre je mrtvej a zadny presvedcivy dukazy o opaku neexistujou...

Jenže zaslepencům to nevysvětlíš. To nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]