Nejste přihlášen/a.
Ano, je důležité, jaké máme myšlenky. Když myslíme negativně, jsme v tom "furt". Ale jakmile změníme myšlení, například dojdeme k nějakému rozhodnutí, že chceme změnu v životě, Vesmír na to slyší. Ovšem, když něco chceme "mermo mocí" a myslíme na to neustále, tak to je špatně, nic nezmění.
To je čistě moje zkušenost, mnohé se mi již vyplnilo. Tak, jak je popsáno v různých návodech "jak si správně přát" nebo "objednávka do Vesmíru" a tam všude čtu, že je potřeba to, co si přejeme si představovat konkrétě, přesně všechny detaily. Tak mi to ale nefunguje. Pouze, když mi mé přání občas a mlhavě projde hlavou. Nesmí na tom člověk příliš lpět a trvat na konkrétních detailech, protože o tom si Vesmír rozhodne sám. Věřit mi nikdo nemusí, ale me se jedině tak neco splní.
Vlastní zkušenost je k nezaplacení, ale těžko se to pak druhým liden vysvětluje, ale vždy se ráda podělím, když mám s něčím dobré zkušenosti.
Řekla bych, že nehezké myšlenky jsou spíše "vtíravé". Musíme se jich zbavit. Výborná je (i pro mě) meditace. Meditovat můžeme v přírodě nebo v klidné místnosti. Někdo si potřebuje věci představovat. Věci si pamatuje tak, že je vidí. Představí si tedy barevnou alej stromů nebo zurčící potok. Učí se meditovat s představou a hlavně nevpustí vtíravé myšlenky do svého čistého prostoru.
Velmi dobře to napsala "liška". A podle mne je tím řečeno téměř vše. Dále stačí pouze uvažovat, čili zase přemýšlet. Pokud máte vtíravé destruktivní myšlenky a dokonce zde píšete, že ZATÍM je uskutečnit nechcete, tak to chce odborný dohled. Ale na jednoduchou otázku, jestli mohou být myšlenky nebezpečné pro člověka, tak nelze jednoznačně odpovědět, protože záleží na tom, čeho se týkají. Já přemýšlím neustále a myšlenek mám plnou hlavu, ale nebezpečná v pravém slova smyslu, nejsem.
No já to mám tak, že si umím představit co bych dokázal. /Omlouvám se za výraz- Jaká bych uměl být svině!/ A není toho málo. Ale pak si vždy řeknu, že tohle bych nikdy neudělal, protože to nemám v povaze a jsem empatický. Umím si představit, jak bych ublížil. Na druhou stranu to ve mně stále je. Asi jako nějaká případná obrana. A ty myšlenky mi neškodí. Nejsou reálné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.