Nejste přihlášen/a.
Ahoj
marodim se zadama a zjistili mi nejaky hejbnutý ploténky a tak mi napsali 3x rehabilitace. myslite ze me obvodák nechá jeste doma do tech 3 rehabilitací? chtel bych je nejdriv absolvovat a pak teprve nastoupit do prace . ale celkove je to asi az od unora do 20 unora. + jeste na me vlezla ted chřipka :/
Pokud jsem s něčím marodila a na to "něco" mi odborný lékař předepsal rehabilitace, neukončil mi ošetřující lékař neschopenku před skončením rehabilitací a doručením zprávy od rehabilitačního (chirurg, ortoped) a odborného lékaře. Možná to u Vás bude také tak.
já byl u toho odborneho lekare a ten mi napsal rehabilitace . mám tři termíny ale jsou až v únoru a záda pořád bolí . A ten odborny lekar rikal , ze uz knemu ted nemusim ze nejdriv at absolvuju ty rehabilitace a mam jit knemu jen v pripade kdyby me nepomohli . a ted zas musim k obvodakovi dát mu papír co mi napsal ten odborny stima plotenkama a rehabilitacema
Rozhodnutí je plně v kompetenci ošetřujícího lékaře - my váš zdravotní stav ani druh zaměstnání neznáme.
Z. č. 187/2006 Sb.o nemocenském pojištění
§ 59 Ukončování dočasné pracovní neschopnosti
(1) Ošetřující lékař rozhodne o ukončení dočasné pracovní neschopnosti
a) pojištěnce, jestliže vyšetřením zjistí, že mu jeho zdravotní stav umožňuje vykonávat dosavadní pojištěnou činnost, a to dnem, kdy tuto skutečnost zjistil, nebo nejpozději třetím kalendářním dnem následujícím po dni tohoto vyšetření; pokud ošetřující lékař ukončí dočasnou pracovní neschopnost pozdějším než třetím kalendářním dnem následujícím po tomto vyšetření, má se za to, že dočasná pracovní neschopnost skončila tímto třetím kalendářním dnem,
Vám se moc do práce nechce, že jo? Jestli dostanete neschopenku, tak asi jen kvůli té chřipce. I když při pořádné chřipce byste ani u PC neseděl. U těch zad možná rozhodne zaměstnání, jestli jste v kanceláři nebo děláte výškové práce. Já jsem na rehabilitaci chodila až po práci.
tak mě bolí záda a delam manualne tezkou práci . a já u pc nesedim . psal jsem to v leže na mobilu
((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.