Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrácí se mi city

Od: andreaaa odpovědí: 11 změna:
Nevím čím to je ,ale myslím ,že se mi čím dál víc začínaj ztrácet city a to doslova ,nevíte co s tím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

15.01.19 23:36
hodnocení

0x

Věk?

72mona3*

Tipuji 16. :)

liska5

Nebyla jste tady už jednou? Je mi to povědomé. Jak zmiňujete ten hlas, tak tady něco podobného nedávno bylo.

liska5
hodnocení

0x

Když nevíme vůbec, v jakých podmínkách žijete a kdo jste. Jestli jste studentka, vdaná matka tří dětí, nebo osamělá důchodkyně. Podle čeho soudíte, že ztrácíte city? Je Vám najednou všechno jedno?

andreaaa
hodnocení

Ziju v dobrych podiminkach ,ale prijde ,ale je to tak ze drive jsem byla jinna energeticka ,a to jeste pred rokem ,a tedka baf nic ,nejspis je to tim ,ja k uz jsem naucena delat vsechno dobre a nedelat chyb,driv jsem byla vice flegmaticka a ted a to davam vetsi pozor a nadhled.ale proste nebavi se bavit s lidmi ,nepocituji uzkost ,ale nebavi a ani po lasce neprahnu ,a take se mi o hodne zmenila barva hlasu ,o to min lidi se se mnou bavi .
ee

Vite o tom, co se s Vama deje a to uplne staci. Horsi by bylo, kdyby jste o tom nevedela. Tudiz normalni stav. Sledujte to, delejte, co vas bavi a nereste to.

"nadhled" vam dava urcitou formu odosobneni se od tohoto "blazince". Typnu si: nemate stejne potreby jako okolni svet, jste vic vpohode, nenechate se v praci honit, nemate potrebu se zviditelnovat, nederete se do popredi, nechlubite se a nevytahujete se nad ostatnimi, nenakupujete zbytecnosti, nekoukate na pitomou televizi, berete zivot takovy jaky je a tak jak prichazi, ... proste takova pohodicka ...?

still10k*
hodnocení

0x

Mno nevím jestli takovou odpověď chcete slyšet, ale přijde mi, že se v sobě moc nevyznáte, že "neumíte používat sama sebe". Zkuste si nechat udělat profil osobnosti u nějakého psychologa, nebo psychoanalytika. Dá vám hromadu testů, výsledky projede kompjůtrem a výsledky vám psycholog přeloží do srozumitelné řeči.

Stojí to sice pár kaček, ale může vám to usnadnit pochopení sebe sama a to se nedá penězi zaplatit. Stejně jako zdravíčko :)

liska5

Možná je to přechod? Tam ten pokles hormonů může mít vliv. Věk jste neprozradila, vztahové problémy taky nic, na co se léčíte, to s tím také souvisí. Tak toho psychologa. Nemusí být soukromý za peníze. Obvodní lékař Vás pošle, když se mu svěříte a pořádáte ho. Naopak i ten může něco objevit, třeba problém se štítnou žlázou.

hodnocení

0x

Vyhoření. Ať už v práci, v rodině, ve vztahu... chce to najít jiný úhel pohledu a dát se dohromady.

joudis*
hodnocení

0x

Spíš jste ztratila smysl života. Nemáte cíl co by Vás hnal kupředu. Jen pasivně čekáte co bude. Ono se těžko radí, najdi smysl života, vytyč si cíl, když není důvod, proč ho vlastně hledat. Mám něco podobného. Je to spíše toto, než samotné city, nemají proč přijít a komu. Je to tak?

ee

Jo, taky to mam tak... Napsala jste to presne. Ja to proste prestal resit. Nabiji mne priroda a tato saskarna a vecny kolotoc kolem mne uz vubec nezajima ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]