Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné sny

Od: bugina odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, reaguji na holčinu, že má stále negativní sny. Já jse ve dne naprosto pozitivní člověk, jsem nyní jako prodavačka lidi za mnou chodí, že si jdou pro úsměv...

a v noci mám sny, že přijdu o rodinu, začíná válka a já je všechny musím sbalit a zmizet...dnes v noci jsem viděla v pytli našeho kocoura, mrtvého a moji 33,5letou dceru jsem "musela utratit", protože bya moc nemocná...m už toho hnusnýho snění mám dost a nevím, co s tím, prostě ve snu stále ztrácím rodinu, děti...kolikrát už mi je ve snu někdo zabil. je to fakt hnus a s tímto už prostě nevím, co dělat. V reálném životě jsem spokojená, pohodová, kamarádská, nekonfliktní...já už prostě nevím, co mám dělat- /Děti 18,14,3 roky)

Gábina

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Sny jsou ošemetné. Nikdy nevíte, kdy co říkají. A někdy neříkají nic, jen přehrávají "film". Pokud se vám stále vrací negativní sny, může to znamenat ledacos. To, jaká jste, nehraje roli. Vaše podvědomí vám hlásí vašeho obavy, ne skutečnost. A svět je ve skutečnosti zlej. M.

hodnocení

0x
Mně se taky zdá o válce a zdála se mi nedávno taková blbost, že jsem byla na koncertu Madonny a ten byl v autobuse. Autobus jel a pak zastavil v nějakém městě na přestávku. Já vystoupila a pak nastoupila do jiného autobusu, městského. *smich* Pamatuju si ten vztek, že jsem přišla o půlku drahého koncertu a známí mi ujeli. A jela jsem jinam než měla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]