Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné sny

Od: bugina

Dobrý večer, reaguji na holčinu, že má stále negativní sny. Já jse ve dne naprosto pozitivní člověk, jsem nyní jako prodavačka lidi za mnou chodí, že si jdou pro úsměv...

a v noci mám sny, že přijdu o rodinu, začíná válka a já je všechny musím sbalit a zmizet...dnes v noci jsem viděla v pytli našeho kocoura, mrtvého a moji 33,5letou dceru jsem "musela utratit", protože bya moc nemocná...m už toho hnusnýho snění mám dost a nevím, co s tím, prostě ve snu stále ztrácím rodinu, děti...kolikrát už mi je ve snu někdo zabil. je to fakt hnus a s tímto už prostě nevím, co dělat. V reálném životě jsem spokojená, pohodová, kamarádská, nekonfliktní...já už prostě nevím, co mám dělat- /Děti 18,14,3 roky)

Gábina

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Sny jsou ošemetné. Nikdy nevíte, kdy co říkají. A někdy neříkají nic, jen přehrávají "film". Pokud se vám stále vrací negativní sny, může to znamenat ledacos. To, jaká jste, nehraje roli. Vaše podvědomí vám hlásí vašeho obavy, ne skutečnost. A svět je ve skutečnosti zlej. M.

hodnocení

0x
Mně se taky zdá o válce a zdála se mi nedávno taková blbost, že jsem byla na koncertu Madonny a ten byl v autobuse. Autobus jel a pak zastavil v nějakém městě na přestávku. Já vystoupila a pak nastoupila do jiného autobusu, městského. *smich* Pamatuju si ten vztek, že jsem přišla o půlku drahého koncertu a známí mi ujeli. A jela jsem jinam než měla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]