Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik máte doma celkem pc a notebooků?

Od: davejenej* odpovědí: 23 změna:

Kolik máte doma celkem pc a notebooků? Jen mě to zajímá

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

7x

Docela by mě zajímalo, proč některé rádce tento dotaz popudil. Buď napíšu : mám doma 2x stolní počítač a 2x noťas a je mi naprosto jedno, proč se tazatel ptá.

Nebo se bojím, že je špion USA (Číny, Ruska, souseda) nebo že je to zloděj a pak odpovídat nebudu.

iz*

Nepopudil. Jenom chci před odpovědí vědět, k čemu by byla dobrá. (Otázka se mi bez této informace zdá zbytečná až nesmyslná.)

72mona3*
hodnocení

2x

A kolik vy? ;)

doplněno 12.01.19 18:01:

Ani jeden*frajer*

davejenej*
12.01.19 17:52
hodnocení

5. A vy?

culdabulda1*

já mám taky 5 - heč ! :-D

rv*
hodnocení

2x

4xPC denně běžící - děti (hry, youtube,...)

3xNotebook - 1. pracovní, 2+3 reprodukce+záznam hudby

hodnocení

0x

Dva notebooky mám ve skříni, protože jeden je starý asi 20 let a nejde na něm ani internet. Dřív jsem ho používala jenom jako psací stroj. Pak jsem koupila jiný kvůli internetu a pak se mi zdála malá obrazovka a tak jsem si koupila takový pěkný, s velkou obrazovkou. Ale ten zase nemohu používat třeba v létě v altánu, protože to není notebook a to připojení by bylo složité. A proč se ptáte? *zmateny*

davejenej*
hodnocení

Jen tak. Zajímá mě to.

Já jsem si myslela, že je chcete odkupovat na součástky. :-D

hodnocení

0x

Sice vás to zajímá, ale nepíšete, kolik máte vy?

liska5

Napsal, že 5 ks

hodnocení

0x

Nevím proč se kdokoliv zajímá o to co má druhý doma jestl jen jeden prastarýIBM ThinkPad T42 nebo nějaká supre PC?Jseš vyzvědač nebo co?Nebo jsi tipař a dle tohjo kolik kdo písně že jich má tak dáš tipa zlodějům že na té a té adrese mají tolik PC a NTB?

iz*
hodnocení

0x

K čemu Vám naše odpovědi budou, proč Vás to zajímá? (Než odpovím, chci vědět, k čemu má odpověď poslouží.)

vilik*
Po zveřejnění adresy a informace, jestli necháváte klíče pod rohožkou, by si možná už doby vaší nepřítomnosti zjistil sám.

lidus*
hodnocení

0x

Mám velký 25 let starý PC jménem Růža, k němu jehličkovou tiskárnu a monitorek (monitor to mám jinou představu), několik klávesnic, myší a další velkou bednu co už také dosloužila. Muzeum co dobře sloužilo a tak ho přece potupně nevyhodím, navíc co kdyby se z toho něco někdy hodilo (dnes sice nevíme k čemu ale co kdyby, slova mého muže co nidy nic nevyhodí. Pc co používám stačí bohatě funkční 1ks¨.

jofa*
hodnocení

0x

Osobní dva. U prioritního dělám průběžně upgrade aby byl na velkém výkonu včetně kvalitního monitoru pro mé práce v oblasti videa a grafiky všeobecně a druhý z upgradu prvního a tím pádem rovněž s dobrým výkonem pro případ kolapsu prvního. Notebook daroval, pro mne zbytečnost.

hodnocení

0x

1 pc, 3 nb (počítám i svůj firemní). Na 4 lidi :)

Ještě mám jeden funkční pc, co budu prodávat, jeden vrak na součástky a nedávno jsem měl ještě jeden vadný nb, ale synek ho použil jako terč na airsoft *frajer*

hodnocení

0x

2 nb, 1 tbl,

hodnocení

0x

Hodně. Cca 8 funkčních + asi 5 jako zdroje komponentů. Amatérsky se tím totiž zabývám*smich*

Jinak děti odrostlé a "vylétlé", jsme s manželkou sami dva a máme běžně v provozu 3 PC a 1 ntb.

hodnocení

0x

Není to nic tajného, používám jeden stolní PC s Win 7 Pro, jeden stolní PC s Win 10 Pro, připojené oba k jednomu monitoru HP 22" a na cesty mám 15" notebook Sony Vaio s Win 8.1 Home. Číslo bot 8 (42). Ještě něco?

hodnocení

0x

Od všeho jedno: jeden počítač, 1 televizi, 1 rádio, 1 záchod, 1 vanu, 1 pračku, 1 auto, 1 domek, 1 dědu...atakdále.

Jenom slepice mám 2 a pejska ještě žádného. Ale už se blýská na lepší časy, kdo ví...Jaga.

liska5
hodnocení

0x

Jeden starej repasovanej.. Zato mám dvoje lyže a dvě kola /v lepší kvalitě/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]