Docela by mě zajímalo, proč některé rádce tento dotaz popudil. Buď napíšu : mám doma 2x stolní počítač a 2x noťas a je mi naprosto jedno, proč se tazatel ptá.
Nebo se bojím, že je špion USA (Číny, Ruska, souseda) nebo že je to zloděj a pak odpovídat nebudu.
iz*
Nepopudil. Jenom chci před odpovědí vědět, k čemu by byla dobrá. (Otázka se mi bez této informace zdá zbytečná až nesmyslná.)
Dva notebooky mám ve skříni, protože jeden je starý asi 20 let a nejde na něm ani internet. Dřív jsem ho používala jenom jako psací stroj. Pak jsem koupila jiný kvůli internetu a pak se mi zdála malá obrazovka a tak jsem si koupila takový pěkný, s velkou obrazovkou. Ale ten zase nemohu používat třeba v létě v altánu, protože to není notebook a to připojení by bylo složité. A proč se ptáte?
Nevím proč se kdokoliv zajímá o to co má druhý doma jestl jen jeden prastarýIBM ThinkPad T42 nebo nějaká supre PC?Jseš vyzvědač nebo co?Nebo jsi tipař a dle tohjo kolik kdo písně že jich má tak dáš tipa zlodějům že na té a té adrese mají tolik PC a NTB?
Mám velký 25 let starý PC jménem Růža, k němu jehličkovou tiskárnu a monitorek (monitor to mám jinou představu), několik klávesnic, myší a další velkou bednu co už také dosloužila. Muzeum co dobře sloužilo a tak ho přece potupně nevyhodím, navíc co kdyby se z toho něco někdy hodilo (dnes sice nevíme k čemu ale co kdyby, slova mého muže co nidy nic nevyhodí. Pc co používám stačí bohatě funkční 1ks¨.
Osobní dva. U prioritního dělám průběžně upgrade aby byl na velkém výkonu včetně kvalitního monitoru pro mé práce v oblasti videa a grafiky všeobecně a druhý z upgradu prvního a tím pádem rovněž s dobrým výkonem pro případ kolapsu prvního. Notebook daroval, pro mne zbytečnost.
Ještě mám jeden funkční pc, co budu prodávat, jeden vrak na součástky a nedávno jsem měl ještě jeden vadný nb, ale synek ho použil jako terč na airsoft
Není to nic tajného, používám jeden stolní PC s Win 7 Pro, jeden stolní PC s Win 10 Pro, připojené oba k jednomu monitoru HP 22" a na cesty mám 15" notebook Sony Vaio s Win 8.1 Home. Číslo bot 8 (42). Ještě něco?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.