Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co kamárádce k 18?

Od: jinprd odpovědí: 9 změna:

Zdravím, co by jste mi poradili pro kamarádku co má narozeniny ve stejný den jako já?(Oba máme 18). Budeme to slavit spolu a chtěl bych ji dát něco vyjímečného (ne moc nějakou blbost). Napadlo mě 18 růží a něco k tomu (nevím co), ale nevím zda není hloupé dát kamarádce kytici růží...

Moc děkuji za rady... :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Dárek má udělat radost, nemá sloužit k tomu, aby někoho "posadil na zadek". A co udělá Vaší kamarádce radost, víte jen Vy sám > jen Vy víte, co ji zajímá, které autory ráda čte, jakou hudbu ráda poslouchá, které aktivity jí jsou blízké, ... Dáte-li své kamarádce něco, co cizí lidé považují za něco úžasného, může se stát, že Vám sice poděkuje, ale dárek skončí na dně skříně.

jinprd
Děkuji, popřemýšlím o tom :)

liska5
hodnocení

0x

Lístky do divadla, na koncert nebo na hokej. Dárkový poukaz do Wellness. A běžte spolu. Její zájmy znáš, tak podle toho.

Kytice růží kamarádce k 18tinám mi připadá divná. Za ty prachy si dejte spolu někde luxusní zmrzlinový pohár. No, maximálně jednu růži k tomu..A ještě Ti zbyde pár stovek..Za stovku máš tři růže. Vyděláváš?

jinprd
Děkuji, potřeboval jsem se ujistit že je ta kytice blbost. Do divadla chodíme pravidelně s kamarády a do kina jdeme spolu před narozeninami.
Ano vydělávám...
Napadá mě nějaký plyšák na které je tak "ujetá"
My ji neznáme, tak nevíme, jestli by jí plyšák udělal radost. Jestli má alergii na prach, tak ne. Pokud ráda čte, tak třeba knížku nebo hrneček, svíčku, čokoládu můžete koupit.

lucie*
hodnocení

0x

Kytice růží je fajn a znám plno holek co si k 18-tinám přály jen těch 18růží...doporučuju růžové,žluté,bílé (rudé jsem v tom věku nemusela,volila bych"mladší "barvu)

...a co tak stříbrný(nebo ocel) přívěsek křídlo-křidélka obrazky.cz/... mít každý jedno,záleží jaké to vaše přátelství je*nevi*ale taky postačí i hvězdička,sluníčko...něco malého,milého co si může dát na krk nebo na náramek.

jezevec*
hodnocení

0x

18 losů, vsaď jí 18 sloupečků Lota nebo Sportky, předplať jí 18 kafíček v oblíbený cukrárně, všechno to hezky dárkově zabal, nebo vyrob ve formě poukazu. Já bych asi koupil těch 18 růží a mezi ně nastrkal drátky ukončený takovýma těma maličkýma kolíčkama (vypadají jako zmenšený kolíčky na prádlo) a do nich upevnil ty losy.

jinprd

Stále uvažuji nad tou kyticí růží, pokud to není hloupé, je to čistě jen kamarádka nic víc. Bojím se, aby to nevypadalo hloupě, i když vím, že jí květina vždy udělá radost. Losy nebo něco takového mi připadá hloupé...

Ale děkuji za typ :)

liska5

Ty losy nemusíš upínat do kytice, já je navěšela na bohatě rozvětvenou větvičku z nějakého křoví, a dobře to vypadalo, i legrace u toho byla. Okraj se dá i prošít a nit na větvičky navázat. A mezi to navěšet nějaký bonbony nebo pralinky ve slídě, aby to bylo bohatší. Ty růže mi připadaj taky divně. Nebo kup náramek či knížku o něčem, co má ráda. Ale plyšáky v 18ti snad už ne.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]