Dobrý den, chtěl bych se zde poradit, jestli nemáte nějakou radu, kde výhodně koupit movitou i nemovitou věc? Chystám se bydlet sám, nemám pořádně nic, naspořeno celkem mám, ale chtěl bych koupit výhodně. Movité věci nemusí být nové. Zkoušel jsem se dívat i na ele.dražby, ale ze zajímavé počáteční ceny se stala často nezajímavá, lidé často koupí v dražbě nakonec i za cenu vyšší než je odhadní. děkuju vám
Až budete mít nějaké bydlení, nemovitost a budete se zařizovat, podívejte se na inzeráty. Třeba na Bazoš. Já loni koupila velice pěkný lustřík za 100 Kč, veliký cestovní kufr na kolečkách za 250 Kč a takřka novou válendu za láhev Tulamorky /tak to prodávající chtěl/. Navíc ta Tulamorka byla právě v akci.
Na netu je i inzerce, kde lidé dají použité věci zdarma, za odvoz. Najdete tam nábytek, sedačky, skříně, třeba i nádobí a podobné věci. I já jsem už leccos dala zdarma a udala jsem to vždycky.
Jít do dražby nemá cenu. Ale určitě posháníte, co budete potřebovat. Jen to třeba bude nějakou chvíli trvat. Jaga.
sivik
Jste první, kdo odpověděl rozumně,děkuju. Inzeráty použitých věcí nezní špatně. Tak a teď, kde koupit výhodně tu nemovitost? Děkuju vám
Dobrý den, než si začnete výhodně nakupovat movité věci, tak si nejdříve výhodně kupte alespoň jednu věc nemovitou - jinak nebudete mít místo, kde movité věci skladovat a umístit. Zdravím!
Nemovitá věc, jak Vám naznačil Ben, je byt, dům, garáž,... prostě něco, s čím se nedá hnout. Moveo znamená hýbat.
Hýbat můžetě s nábytkem, spotřebiči. To jsou movité věci, co si do nemovitosti donesete. Když si zadáte nábytek levně nebo bazar, tak na Vás vypadne plno nabídek.
Můžeš mít barák za 1 € na Sicílii. Jen se musíš obcí zavázat že dáš v přepočtu 350 ooo do tří let do rekonstrukce. Obec aby měla jistotu na to chce 100 000 kauci kterou ti ale v případě splnění podminek vrátí. Takže nakonec to ani půl mega stát nebude. Problém je co s barákem v Sicilském vnitrozemí daleko od moře bez práce a bez znalosti jazyka Na druhou stranu ...Jit do důchodu. Český byt dobře pronajmout a užívat si chalupu v subtropech, neřešit zimu a topení. Z důchodu a pronájmu, by se tam už asi vyžilo.
Otázka je, co je výhodná cena nemovitosti. Pro někoho je třeba sto tisíc pakatel, pro jiného nedostižná suma. Když někdo prodává cokoli, skoro vždy chce vydělat. Pak jde o to, jestli to někdo zaplatí. Když ne, cena půjde většinou dolů. Někdy to ale trvá dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.