Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může si každý na střední škole psát co chce?

Od: george62* odpovědí: 4 změna:

Může si každý student na střední škole psát co chce, když si to nechá jen pro sebe? (Př. Známky žáků, jména žáků)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Dokonce člověk ani nemusí být středoškolský student, aby si psal co chce ;)

elane

No nevím, sepisovat si známky žáků? Nejde náhodou o shromažďování osobních údajů? Těm spolužákům by to mohlo vadit. Na to jsou dneska předpisy. Hledejte pod zkratkou GDPR.

*jasne*

sebod*
hodnocení

2x

Tak nějak jsem čím dál tím radši, že jsem žila v době, kdy jsem si mohla psát a fotit co jsem chtěla a kdy jsem chtěla. Téhle době nesmyslných dotazů, příkazů a zákazů nějak přestávám rozumět. Nebo nechci rozumět? ;)

Proč by někdo nemohl psát jména žáků nebo jejich známky? Má to nějakou faktickou vypovídající hodnotu? Nemá. Tak ať si to píše. Jsou daleko horší úchylky :-D

liska5
hodnocení

0x

Jen to nezveřejňuj, nevyvěšuj na nástěnku ap. A před vyhozením znič. Může se najít někdo, komu vadí, že někde figuruje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]