Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním knihu ruských pohádek Krása nesmírná...zatím tu knihu sháním z tepla domova :D nechce se mi obcházet antikvariáty Když se mi to nepovede, holt mi nic jiného nezbyde...
Mám, leč nepůjčím ani neprodám. Možná bych to mohl protáhnout skenerem, složit do *.pdf a přes edisk.cz někdy příležitostně poslat...?
Hezký den.
Ahoj Zuzano, ano byla ilustr. H.Z. a to JZD vyndali a mě se zejména líbila ta hláška o tom vejci.
Děkuji Ti za snahu Doufám, že to vyjde!
Milý děkane, student si dovoluje hlásit, že nepropásne žádnou příležitost k získání Honzíkovy cesty. To co vídám po antikvariátech je ale nepoužitelné. Hodně očtené a staré vydání. Na inzerát jsem dostala odpověď::
Reakce na knihu: Honzíkova cesta, pošlu na dobírku cena knížky 60,- + poštovné 68,-. Mám i jinou dětskou klasiku na prodej, pošlu seznam
Ale netroufám si to nechat zaslat - protože nevím, jak kniha vypadá. Pokud ještě budete"vydržovat", budu se dívat...Děkuji za trpedzlivost...Za důvěru jakost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.