Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha ruských pohádek - Krása nesmírná

Od: moncici* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, sháním knihu ruských pohádek Krása nesmírná...zatím tu knihu sháním z tepla domova :D nechce se mi obcházet antikvariáty :) Když se mi to nepovede, holt mi nic jiného nezbyde...:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Mám, leč nepůjčím ani neprodám. Možná bych to mohl protáhnout skenerem, složit do *.pdf a přes edisk.cz někdy příležitostně poslat...?
Hezký den.

To je ta s Kostějem Nesmrtelným?
al bunda*
Ano aj. A ilja Muromec, Vasilisa Překrásná... Atd, atd...
ukulele*
Ahoj, taky bych jí moc chtěl, stejně jako jiný dětský ,,pecky,, jako Robinson Crusoe od Plevy, Honzíkovu cestu vydanou před 89 a i po 89, prý je částečně upravená...
al bunda*
Myslím, že i Crusoe v úpravě J.V. Plevy by se našel... *smich*, ale Honzíkovu cestu jsem nikdy neměl.
zuzana*
Ano, Honzíkova cesta, byla, myslím, svého času povinná četba (to už prý teď neexistuje) a po roce 89 vyšla v přepracovaném vydání - vyndali JZD atd. Moje kamarádka to sháněla pro vnučku, dala jsem jí to vydání před rokem 89 a byla z toho prý velká legrace. Ale byla hezky ilustrovaná, myslím H. Zmatlíkovou, ne?Určitě tyhle knlížky v antikvariátě jsou. Dívnu se.Často je prolézám...
ukulele*

Ahoj Zuzano, ano byla ilustr. H.Z. a to JZD vyndali a mě se zejména líbila ta hláška o tom vejci.

Děkuji Ti za snahu *slunce*Doufám, že to vyjde!

zuzana*
Dneska jsem viděla Honzíkovu cestu v antikvariátu na Strossmayeráku v Pze. Byla vydaná v roce 1964 a tak rozedraná, že jsem ji nekoupila. Sleduji dále, nezapomněla jsem. Prodávali ji i na burze v Kolbenově ul. , ale taky byla v hrozném stavu. Ale nezapomínám. Snad se to podaří.Vydrž!
ukulele*
*slunce*Dík moc, držím!
zuzana*

Milý děkane, student si dovoluje hlásit, že nepropásne žádnou příležitost k získání Honzíkovy cesty. To co vídám po antikvariátech je ale nepoužitelné. Hodně očtené a staré vydání. Na inzerát jsem dostala odpověď::
Reakce na knihu: Honzíkova cesta, pošlu na dobírku cena knížky 60,- + poštovné 68,-. Mám i jinou dětskou klasiku na prodej, pošlu seznam

Ale netroufám si to nechat zaslat - protože nevím, jak kniha vypadá. Pokud ještě budete"vydržovat", budu se dívat...Děkuji za trpedzlivost...Za důvěru jakost.:)

hawatt*
zkusil bych prolustrovat wwww.aukro.cz tam jsou občas zajímavé tituly
moncici*
hodnocení

Honzíkovu cestu máme...z roku 1979...zrovna nedávno jsem jí četla dětem ;) ale tu Krásu...chjo chjo chjo...*plac*
moncici*
hodnocení

To je velká škoda...*plac*ale i tak děkuji za nabídku...ale já bych raději knihu jako takovou ...*hi*

gopal
hodnocení

0x
moncici*
hodnocení

Moc děkuji za radu...paní jsem se ozvala tak uvidím jak dopadnu *hi*
moncici*
hodnocení

Tak jsem šla dneska náhodou kolem jednoho knihkupectví, kde je i antikvariát...rozmýšlela jsem se, ale nakonec jsem vešla *uf* a hned proti vchodu na mě se zubila Krása nesmírná *ua*...no okamžitě jsem po ní skočila...vysolila jsem 70,- Kč a už si v ní v teple domova listuji...mám obrovskou radost...je v super stavu. Takže všem děkuji...ukončuji pátrání *smich*
zuzana*
To je vynikající cena. Viděla jsem za 150 Kč dost očtenou. Tak graguluji...Myslela jsem, že jste odepisovala na inzerát a máte ji...Hezké počteníčko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]