Zdravím všechny. Jedu na koncert mého oblíbeného zpěváka a já bych potřeboval poradit kam se mi má podepsat? Vím že autogramiadu určitě bude mít, jenomže mně přijde takový divný že se mi podepíše jen na kus papíru. Prosím nějaký rady? Žádný hejty prosím. Díky! )
Na předloktí, na dlaň, možná tam bude mít své fotografie kam může napsat i věnování se jménem. Anebo jako ve filmu Ostře sledované vlaky, prostě na zadek
Nikdy jsem nepochopila, proč si někdo nechává podepsat "celebritu" na nějakou část těla. Vždyť po prvním umytí už je po autogramu, ne? Jde jen o kontakt? V tom případě se můžete "přitulit" při společném focení. M.
Jestli máš o něm knížku, tak do ní. Jestli fotku nebo jeho snímek na titulní straně časopisu, tak tam. Viděla jsem podepsanou kytaru. Nebo na jeho CD? To si ber s sebou popisovač permanent, jako právě na CD, ať se to nesmaže. Nebo fixou na textil na triko. Ta se nedá vyprat.
Představa ,že se mi Axl Rose(Guns Roses) podepíše pod pupík,mě rajcuje i dnes (mimo pubertální věk)takže já to chápu,jde o určitý přijatelný kontakt se svým idolem.
Volila bych jeho jeho fotku,kartičku ve velikosti fotky.To se časem neztratí,není to veliký formát a vzpomínka je to navěky.Plakáty se pokrčí,roztrhají,tělo se umyje...a nebo se vyfotit s tím podpisem na těleudělat si pěknou svou fotku,jednou to bude taky pěkná vzpomínka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.