Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, v práci máme chlapa něco jak Baloun ze Švejka. Žere nám svačiny a nevadí mu že jsme si to už ukousli, přijde, chlamst a ukousne si taky. Čím to posypat aby mu to zkřivilo hubu? Ale aby mu to neuškodilo jeho zdraví.
Chilli koření (hodně kapsaicinu) vseokoreni.cz/... Nejdřív tedy nakousnout, pak prosypat. A tvářit se jako by nic.
Já bych mu tam rozdrtila hodně silné ,projímadlo. V nějaké dobře ochucenp pomazánce by se ztratilo a dejte ho tam hodně.
Tohle ne, projímadlo by nemuselo být bez zdravotních následků, nevíte, jestli je zdravý a na něco alergický. Též v pracovním procesu by se mohlo něco narušit a vznikla by zaměstnavateli škoda, /jeřábník, pracovník na lince, řidič, práce ve výškách na lešení/
Dobrý den, připravte mu chlebovou pochoutku dle receptu pana Mládka - mezi dva silné chleby vložíme jeden tenký krajíček chleba (prý to chutná skvěle) . Zdravím!
...tak na mě by projímadlo nezabralo...nikdy mě to ani cíleně nepomohlo.
Zvolila bych nastrouhané mýdlo nebo křídu.Při několika kousnutí neublíží a bude to hnusné.Taky není špatné (místo pepře,ten je slabota) vrstvu wasabi mezi chlebykoupíte dnes všude a má sílu.
Taky by stačilo,vložit do svačiny úzký delší lístek(to protože kus určitě sežere) a napsat tam "víme,že to žereš ty Pepo"
Hlavně, aby myslel tazatel na to, že to tam dal a sám to pak nesněd... Aby na to nezapomněl. Jak se říká, kdo jinému jámu kopá...
Asi z lednice není problém, já to vidím tak, že chlapi svačí, někomu zazvoní telefon, jde si ho vyřídit do ústraní, nebo se pootočí a nakousnutou svačinu nechá na stole. A ten kolega pak jde okolo, nebo natáhne ruku a ochutnává.
Není to nějaká nemoc, jako kleptománie, nebo neovladatelná žravost? Možná to je onemocnění a on za to nemůže, každopádně přes prsty by měl dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.